Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgrzany do białości

Pragnę takiej kobiety

Polecane posty

wódz dzielnych małp...... cycki ma już trochę za duże :/

Gość wódz dzielnych małp
z tym podobaniem się to jest tak jest wulgarna, to co działa na zmysły jest wyolbrzymione, więc działa tym bardziej, sama estetyka nie ma tutaj zastosowania naturalne piersi? :D przecież kolega entuzjasta, chyba tak nie myślał? :D

Ja je.bie Facetom naprawde , naprawde, podobaja sie takie kobiety? Facetom podobają się inne kobiety niż kobietom ;) Dla mnie ona jest 9-10 na 10 :classic_cool: Tak że prawie ideał. Ma wszystko na miejscu i jest co pomacać, ale nie jest za gruba, ani za chuda. :classic_cool:

Gość nio nioniewiem ja mozna
bblesna stara lampucera guscik to ty mmasz niewybredny:):)cała po operacjach a cipsko pewnie jak wiadro, fujjj dziwa ajedna

Gość wódz dzielnych małp
już za duże? :D

Gość oooo ulala
a w cipsku to miala tyle członkow ,z e z warszawy do poznania by most moznaby zrobic:)

Gość wódz dzielnych małp
Get-Ur-freak-on peeeeeeeeeewnie, że to są przegięcia może to jest tak, że chciałoby się spróbować :D i nic więcej a potem duuuuuuuuuże rozczarowanie :D ja też nie lubię tzw naturalności i doceniam, gdy kobieta potrafi tak siebie "zrobić" że jej wizerunek ma w sobie coś z wampa, szczególnie, gdy wynika to z jej osobowości

W jakim sensie rozczarowanie? Chyba nie jesli chodzi o to co ma glowie, bo od razu widac, ze przeciez one zbyt wysokiego poziomu intelektualnego nie reprezentuja? :)

wódz dzielnych małp........ jakie rozczarowanie ? Laska ma wszystko co powinna mieć kobieta :D

Chyba nie jesli chodzi o to co ma glowie, bo od razu widac, ze przeciez one zbyt wysokiego poziomu intelektualnego nie reprezentuja? I przez to jest brzydka ? Po pierwsze wygląd, po drugie kobiecość, po trzecie intelekt :classic_cool:

Jest brzydka , dlatego, ze jest brzydka. I tyle. Glupia jest swoja droga. Moj post odnosil sie do odpowiedzi wodza, ktory napisal, ze z takimi kobietami doswiadcza sie duzego rozczarowania. Po pierwsze wyglad? Gratuluje....