Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sie z nia stalo?

co sie stalo z Agnieszka Wlodarczyk? kiedys byla taka sliczna...

Polecane posty

Gość co sie z nia stalo?

Wlacyzlam sobie pierwsza milosc i spojrzalam na Agnieszke wlodarczyk. Pamietam ja z 13 posterunku, Sary itp coz...byla mlodsza ale ladna, naturalna a teraz? Tapir na wlosach, solara, botoks w ustach i chyba nie tylko bo mimika twarzy jest jakas dziwna, nienaturalna... po co laski ze slicznych, naturalnych robia z siebie takie plastikowe lale?

Gość oooo ulala
jak tipsiara i lala/? normalnie wyglada tylko nie jest juz saruni a lat 13 tylk dorosl kobieta lat 32!!!

Gość taaak lat 32
jak sie tak starzeje brzydko to strach sobie ja wyobrazic za kolejne 10 lat :O

Gość co sie z nia stalo?
wiadomo, ze nie ma juz 13 lat, ale jakas sztuczna strasznie jest...i co z tego, ze ma 32 lata? mozna miec 32 lata i wygladac ladnie, naturalnie

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuj
ja tez uwązam ze nie wygląda dobrze, kościotrup, solara i te strszne suche włosy, ehh masakra

Gość A wy blade zbiedniale
polskie nieudaczniki nie wiecie do czego sie przyczepic. Szkoda ze wasze zycie takie skromne, bo byscie mialy inne zajecia.

Gość kupujecie w lumpeksach?
no wlasnie, kiedys nie miala takich sztucznych wlosow...teraz wogole ma je jakies strasnzie liche dlatego chyba ma taki tapir...no i naprawde za duzo solarki i sztucznosci ...

Gość .NATALA..............
Macie rację jak grała Sarę wtedy była śliczna.Teraz taka stara anorektyczka.Serio ona ma 32 lata.

Gość Lessie@
Macie rację,,że przegina z tym solarium.Jakiś magazyn umieścił ją w rankingu osób które przesadzają z solarium i samoopalaczami:( Inie pisze tego z zazdrości tylko takie fakty

Gość co sie z nia stalo?
czy ja napisalam, ze jest rbzydka? napisalam, ze byla kiedys sliczna a teraz jest sztuczna...normalny temat...nie pisze o niej z zazdrosci, nienawisci czy cos...stwierdzilam sobie fakt...jak Ci sie cos Viki nie podoba to nie musisz sie udzielac w temacie

Gość przeciez w tym dennym
serialu to tylko jej rola, ludzie nie mylcie życia z serialami :o zresztą postarzała to nic dziwnego, że sie zmieniła

znam ja osobiscie i nie znosze...jest tak zadufana w sobie ze szok. ale to fakt kiedys byla ladniejsza, a robi z siebie niepotrzebnie lalae

mm lubie takich niedostepnych facetów jak Ty :D dobrze wiem ze spełnilibysmy sie razem w tym.. i owym... tygrysie