Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grazyna pomorskieOle

potrzebuję ubranek, jestem w ciazy z bliźniakami

Polecane posty

Ja Ci nie bronię prosić,zrobisz co chcesz,ale wiesz troszkę to dziwne,że nagle każda jest w ciąży mnogiej i potrzebuje pomocy.Dziewczyny widzą posty,w których ktoś dziękuje za przekazaną pomoc,a inne to podłapują i robią tak samo.I nagle jest tyle potrzebujących tak?

drugi raz próbowałam i nadal to samo :/ a to Ole w adresie ma być przez O czy przez o? bo może tu jest problem

kinga aniołku.... przykro mi bardzo, a moge zapytac co sie stalo? widac duza ciaz to bylaskoro plec znaliscie :(

A nie masz kogoś znajmego,kto ma małe dzieci i mógłby Ci odstąpić ciszki po nich?Czasem dziewczyny sobie nawet te ciuszki pożyczają,z myślą,że może im się jeszcze przydadzą!

Gość wyslemy ci zestaw prezerwatyw
wyslesz na maila skan z usg ale zakryjesz nazwisko... to zenada jakas... skoro ktos ma ci cos wyslac to i tak musisz podac swoje dane do wysylki, krecisz kobieto

O jest duze ale nie wiem dokladnie, maila mam od 3 tygodni nie znam sie zabrdzo

Gość kuki123
oj oj to już grzech

halo daj jeszcze raz tego maila!!!!!!!!!!! mam się prosić o maila by ci pomóc?????

nadzija u nas we wsi malo dzieci jest, i jak ktos cos by zaproponowal to bym przyjela ale sama nie zapukam i nie poprosze. w internecie jakos łatwiej bo sie potemtych ludzi nie spotyka w sklepie czy kosciele

Poroniłam na początku 6tc,ale wszedł taki przepis,(choć nie każdy szpital się do niego stosuje)że nie ważne w którym tyg.kobieta straci ciąże,szpital wysyła do USC dokumenty ile dzieci się urodziło itp.Wiec musieliśmy jechać do usc i dostaliśmy akt urodzenia z małą adnotacją,że"dziecko martwo urodzone"płci nie znaliśmy,więc musieliśmy wybrać imię.Takie nasz szpital ma przepisy:(

Gość kuki123
ja mogłam bym w lupie kupić ubranka ale musiałabym dla kogoś kto potrzebuje podaj adres dowiozę

nie prosisz sie przepraszam nie wiem czemu nniedochodzi, jak mam login na o2 rzeby wejsc to jest tak: soniaOle i hasło moje i zaloguj i jest ok

Gość zestaw prezerwatyw ma rację
wyslemy ci zestaw prezerwatyw wyslesz na maila skan z usg ale zakryjesz nazwisko... to zenada jakas... skoro ktos ma ci cos wyslac to i tak musisz podac swoje dane do wysylki, krecisz kobieto Po co niby zakrywać chcesz nazwisko na usg? Skoro później adres podasz, hę?

nadzieja bardzo porzadnie i łądnie postapiliscie naprawde, ale straszne co Was spotkalo, ściskam i juz wychodze bo zamykajabede w niedziele na internecie

sorki trzy próby podjęłam i za każdym razem to samo :/ brak takiego adresu :/ pisałam ręcznie, kopiowałam i nic sorki :/ jeśli to faktycznie nie jest ściema tylko serio coś nie tak z pocztą to wyślij mi maila na mami0412@wp.pl

Gość PolakKAT...Olik ?
syty głodnego nigdy nie zrozumie. Jeszcze bardziej najezdżajcie na takich biednych ludzi, to się w ogóle zamkną i z głodu poumierają, albo zejdą na złą drogę. To jest obraz POLAKA jebanego Katolisckiego samarytaninia, nic tylko dla pokazówki chodzicie to tego jebanego Kościoła, a w was tyle dobroci co w księżach przyzwoitości. Pierdolnieci hipokryci, lecie po kolejne ciasteczko do budynku z krzyżem, ono Wam wybaczy wasze posrane umysły.

Gość kuki123
i tak naprawde nie wiadomo czy ktoś potrzeduję czyli uroki netu

no i co mam myśleć? 3 razy wysyłałam maila i za każdym razem że zły adres teraz napisałam żeby do mnie napisała i co zero odzewu :/ i jak tu nie zacząć wątpić w ludzi??????

Gość kuki123
może i tak ale jak to rozrózić czy to prawda?

Gość kuki123
czyli damy se na luz

dokładnie dlatego chciałam dowodu a serio mam trochę rzeczy po małej zostawionych "na zaś" a że to zaś to chłopak to różowe i sukienki chętnie komuś potrzebującemu oddam ale niestety tutaj różni ludzie piszą więc bez dowodu na bank nie ma szans wolę oddać do PCK niż wysłać komuś kto te ciuchy np na allegro wystawi :/

Gość PolakKAT...Olik ?
Ale kto mówi, że trzeba od razu trzeba pisac takie głupie komentarze i z pięściami, tak to na pewno nikogo nie rozróżnisz. A może nic nie pisać, odezwać się na e-mail, zaproponować, jakies buciki pogadać z tą osobą? A nie pisac od razu, WYSLĘ CI PREZERWATYWY, a potem pobożnie z rączkami modlicz się przed ołtarzem. Trzeba zacząć od rozmowy. "Ostatnio zaczepił mnie człowiek, zapytał czy nie mam 5 zł bo nie ma co jeść. To ja, chodź kupie Ci chleb i konserwę, a on nie mam noża. To ja kabanosy, z ręki można zjeść. Ucieszył się poszliśmy do biedronki kupiłem mu parówki i bochenek chleba i mówi, że mu starczy na tydzień. Podziękował i poszedł sobie. Zawsze trzeba rozmawiać, nie od razu z mordą.