Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unhappyyyy27

zwiazek-pytanie do doświadczonych życiowo

Polecane posty

Gość sensiens
facet nie może nie mieć orgazmu :) to byłby ewenement :) nie piszę tutaj o problemach z seksem

Gość unhappyyyy27
Jeszcze nie stwierdzono takiego przypadku, żeby facet ze swoją wybranką go nie miał. Skoro jest z daną babką to znaczy że go podnieca maksymalnie. wiec widzisz, seks jest wyznacznikiem milosci dla faceta

Gość sensiens
dominik, 90% moich kolegów zaczynało od seksu, dopiero potem była miłość :)

Gość sensiens
i nie piszę tutaj o kolegach w wieku 20 lat :) tylko dorosłych mężczyznach :)

''Dominik, kochanie, powtorze sie- znasz faceta ktory bylby z kobieta 4 lata nie majac orgazmu i nie zdradzajc jej?'' Nie, nie jesteśmy tak wyrachowani. Skoro facet jest z daną kobietą znaczy, że życie z nią satysfakcjonuje go na każdej płaszczyźnie. Przy czym nie istnieje oddzielność tych płaszczyzn.

Gość unhappyyyy27
i ile jest przpadkow typu- nie ma seksu w zwiazku, facet znajduje go gdzies indziej (zazwyczaj bardzo szybko). I gdzie ta milosc?

''dominik, 90% moich kolegów zaczynało od seksu, dopiero potem była miłość'' Zapomniałaś dodać że dopiero po seksie była miłość ze strony tych kobiet do nich.

dziewczyny, a rozmawiałyście ze swoimi facetami o tym, że was ta sytuacja nie satysfakcjonuje? kochający facet przejmuje się przecież odczuciami partnerki i stara się, żeby było jej jak najlepiej. z wzajemnością, żeby nie było :P

Gość aja....
mam meza i milam kochanka, sex z mezem fatalny(kilka minut i po zero chemi nic )mowilam prosilam i tak jak u ciebie autorko 2 dni sie staral i nic! poznalam kochanka sex z nim cudowny w zyciu czegos takiego nie przezylam , bylam z nim 2 lata ale wyrzuty sumienia nei poznalay zrezygnowalam z kochanka,teraz cholernie brakuje mi sexu maz sie nie stara i nigdy mu sie nie chce:( Sex w zwiazku jest bardzo wazny

Gość unhappyyyy27
dominik ja sie w swoim zakochalam, pomimo ze seks byl i jest do d****y

Gość sensiens
jasne, kobieta zakochuje się dopiero po seksie :) to nie wiem po co nadal spora populacja kobiet czeka na seks dopiero po ślubie :) 95% normalnych heteroseksualnych ludzi nie zgodzi się z tobą

Gość unhappyyyy27
freesby- ile to ja sie nagadalam ;) orgazmu tez nie udaje aja- smutne to co piszesz. nie chce sie bawic w zdrady wiec nie mam innego wyjscia jak tylko odejsc

Napisze wprost. Uwazam zę skoro seks jest dla ciebie zły to znaczy że go nie kochasz. Są jakieś problemy w życiu codziennym i nie wierzę ze jest tak idealnie jak pisałaś na początku.

Gość unhappyyyy27
dominik- wiec co trzymaloby mnie przy nim 4 lata jak nie milosc?

seks jest ważny, nie ma sensu się oszukiwać w tej kwestii. jeśli ludziom naprawdę na sobie zależy, to starają się też w łóżku. miłości fizycznej trzeba się uczyć, trzeba ze sobą rozmawiać i być otwartym na drugą osobę, to podstawa obopólnej satysfakcji :) i oczywiście konieczne są dobre chęci z obu stron :P

Gość sensiens
No właśnie, jak nie ma chemii to można sobie gadać. Podejrzewam, że kochanka nie trzeba pouczać jak ma pieścić kobietę. Ja bym kochanka chętnie miała, ale to niemożliwe, raczej nie umiem być niewierna, bo traktuje swój związek poważnie. Świństwo, które boli, mnie by na pewno zabolało.

Gość unhappyyyy27
gdyby nie seks byloby idealnie- pasujemy do sibie jak flip i flap ;) uwielbiam to jak wyglada, jaki jest, jego charakter, osobowosc itd, no ale....

Gość unhappyyyy27
tak, domestos rozpaliłby nasze zmysly :D

Gość sensiens
tutaj i domestos nie pomoże ;)

Gość sensiens
eeeee tam... nie rozpaliłby :)

Gość mad girl
ja szaleje na punkcie mojego chłopaka, wybacze mu wszystko i zrobie dla niego wszystko a tylko dla tego że booosssko się kocha mmmm On poprostu seksem mnie zdobywa. Nie wiem jak ty tak długo możesz być z tym swoim,przecież to bezsensu... A może to ty masz jakiś problem? Bo podobno niektórym kobietą trudno dochodzić niezależnie od sytuacji

Gość sensiens
... bo czegoś czego nie ma nie da się nauczyć ;)

Gość aja....
] sensiens gdybys probowala kilka lat i nic z tego, to ciekawe czy bys byla taka swieta i nie milalabys kochanka, ciekawe

Gość aja....
Autorko zastanow sie, jak tylko widzisz w nim przyjaciela to jak sobie wyobrazasz swoj zwiazek z nim na przyszlosc? marzac o innym? myslisz ze nie zdradzisz?

Gość sensiens
ale ja nie twierdzę, że bym nie miała :) w obecnej sytuacji nie ale gdyby facet rzeczywiście był do dupy to poszukałabym szczęścia gdzie indziej obecny nie zasługuje na coś takiego

Gość aja....
to jestes szczesciara :)

Gość sensiens
no chyba nie do końca... :) mój facet nie umie zdobywać kobiety znaczy umiał, dopóki nie zdobył nie kupi kwiatów, bo to zbędny wydatek (tak mówi facet zarabiający zarabiający kilka średnich krajowych) nie da się z nim nigdzie ostatnio wybrać zrobił się marudny

Gość unhappyyyy27
ehhhh, faceci idealow nie ma szkoda tylko ze nie mam znowu 23 lat i nadzieji na wielka milosc.