Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleehhhhhh

Mój facet wygląda jak sierota

Polecane posty

Gość bleehhhhhh

Moj nowy facet wyglada fatalnie. Kompletnie o siebie nie dba. Ja wiem, ze twarzy nikt sobie nie wybiera ale chyba ciuchy to juz kazdy sobie kupuje, nie? Moj chodzi w szerokich, wytartych zielonych sztruksach, staromodnej skorzanej kurtce za duzej o 2 rozmiary i dziurawych skarpetkach. Ma 2 koszulki, stare z dziurami powygryzanymi przez mole i jeden zmechacony sweterek. Koszmar!!!!! wstydze sie z nim gdziekolwiek wyjsc. Na moje sugestie i prosby zebysmy sie wybrali na zakupy odpowiada, ze jeszcze nie ma takiej potrzeby i ze pojdziemy ale na razie nie :-o

Gość bleehhhhhh
Ma 30 lat i uczy w szkole. Ja na jego miejscu wstydzilabym sie tak pokazywac miedzy ludzmi... :-o

Gość bleehhhhhh
Niestety jestem takim pasztetem, ze nikt inny mnie nie chcial :( A cipa domaga sie wypelnienia, wiec bralam co bylo..

Gość bleehhhhhh
Hahaha :D swietny podszyw :D Tak sie sklada ze jestem bardzo atrakcyjna blondynką, na brak powodzenia nigdy nie narzekalam i szczerze mowiac nie wiem co mi strzeliło do glowy ze tak mnie "przyćmiło" i nie skresliło go to na wstępie :-o

Gość wódz dzielnych małp
prawiczek :D może facet ma intelekt?

Gość wódz dzielnych małp
to miłość :D

Gość bleehhhhhh
Tak, ma intelekt :) Ale czy o wlasny wyglad nie moglby troche zadbac? zwlaszcza jak ma dziewczynę? Wyjasnijcie mi panowie, o co w tym chodzi? :-o

Gość wódz dzielnych małp
chodzi o to, że jemu jest dobrze tak jak jest i nie liczy się z twoimi odczuciami ale nie robi tego złośliwie, bo jemu jest dobrze tak jak jest i tak w kółko

Gość dgdfgdfgdfg
Pierwsze co robi baba jak dorwie faceta - próbuje go zmienić.

Gość Agne_RETY
sprawdź jakie ma rozmiary na metkach i sama się przejdź na zakupy - kup parę rzeczy - tylko nie takich, których będzie się wstydził założyć. Podaruj mu. Może wpierw będzie się dąsał ale zacznie w tym chodzić. Choćby jak będize musiał wyprać te swoje dotychczasowe ciuchy

Gość tgrtdf
zrob tak jak napisala Agne, moj ex byl podobny, tez sie z nim wstydzilam wychodzic, do czasu..pwolli raz w miesiacu mu cos kupilam, jak bylismy razem na zakupach to tez sie zdazalo ze cos mu wybieralam, i z faceta lajzy przeistoczyl sie w calkiem niezlego chlopa;) ktoremu po tych modnych ekscesach woda sodowa strzelila do glowy, mial wieksze zainteresowanie ze strony kobiet;) i mnie zucil za tydzien blagajac o powrot:D phi, chyba mu brakowalo stylistyki:D