Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_25_mloda

dol............................

Polecane posty

prosze jesli komus sie nudzi, nie ma z kim pogadac albo tez ma dola niech pogada ze mna..... za dolujace i niezbyt kulturalne posty dziekuje ;(

Gość milunka
A z jakiego powodu? :|

Gość mad girl
zupełna normalka, nie poddawaj się. Stało się coś konkretnego?

Gość milunka
Ech faceci.... Też mam często doły bo nie jestem i nie wiem czy kiedykoliwiek będę z tym, z którym chcę. ;( CZEMU?

dziekuje dziewczyny ze jestescie........... on mnie nie kocha.....bylismy razem i ja go wciaz kocham. to jest moj najwiekszy problem dlatego ze rozmawialismy niby szczerze jak sie rozstalismy ze zostaniemy przyjaciolmi itd i on mnie traktuje jak przyjaciolke ale ja nie moge tak zyc bo serce mi peka........czy ja jestem jakas nienormalna?????

nie przejmuj się ..facetem ! po swoich doswiadczeniach wiem ,ze za jakiś czas powiesz do siebie 'JAKA JA BYŁAM GLUPIA-CO JA W NIM WIDZIALAM ' moge się z Tobą założyc poprsostu nie trafiłaś na tego jedynego ..

Gość milunka
Wiesz co... Ni ewarto sie przyjznic z byłym facetem, to nie wyjdzie, poza tym przyjazn miedzy mezczyzna a kobieta nie istnieje... Trzeba wyjsc do ludzi, wiem, ze jest ciezko, ale trzeba próbowac.

probuje zapomniec o nim przez pol roku i jakos mi sie to nie udaje....jest mi cholernie ciezko z kazdym dniem coraz gorzej co mam zrobic zeby zapomiec?????????????

zerwij z nim kontakt bo na każde spotkanie bedziesz wszystko odgrzebywać .., niestety nie wyleczyłaś sie z niego i dopóki będziesz się z nim spotykać to nie zapomnisz !!!! będziesz się męczyć!!! zrób cos dla siebie idź do fryzjerki, kosmetyczki , na zakupy , !!! i powiedz sobie dam radę !!!! poznaj kogoś !!!!!!!!!!!

dzieki milunka ale to nie jest takie proste po prostu zapomiec.... wszystko doslownie wszystko mi go przypomina... ja chyba powinnam sie udac do psychiatry a co najmniej do psychologa..... nie radze sobie.....

Gość -Zuza
Nie jesteś nienormalna po prostu się zakochałaś a on Ci złamał serce tym,że Cię nie kocha wiem,że to trudne ale pomyśl,że chociaż był uczciwy z Tobą mówiąc Ci o tym i pomyśl,że nic nie dzieje się bez przyczyny:-)mi też się kiedyś życie konkretnie zawaliło w sumie nawet nie raz a potem okazało się,że moje nieszczęście obróciło się w wielkie szczęście które jest do teraz.Wierz mi zawsze po burzy wychodzi słońce ciesz się,że jesteś wolna i nic nie dzieje się bez przyczyny będzie dobrze gdzieś czeka ktoś kogo pokochasz tak jak on Ciebie.Powodzenia:-)

CAYRA probowalam wszystkiego i powiem Ci ze wlasnie niedawno zerwalam z nim kontakt sadzac tak jak Ty ze jesli nie bede sie z nim spotykac to zapome....ale w ogole nie jest mi lepiej.....

Gość mad girl
Ja też się z takim jednym przyjazniłam i trwało to 3 lata a ja tak bardzo go kochałam. Potem mu sie o mnie przypomniało jak miałam już innego faceta i zaczoł podbijać ,ale go olałam potem sie jeszcze pare razy z nim spotkałam i się pokłóciliśmy, teraz od czasu do czasu ze sobą piszemy. Założyłam rodzinę i o nim zapomniałam, ale jak bym go spotkała to pewnie uczucie znowu by sie obudziło... no ale mam już dziecko z innym ,koleś już zrezygnował. ej a może pokaż mu ze z jakimś innym świrujesz, zobaczymy co on na to;)

nie bede swirowac z nikim innym bo nikt mnie nie chce jestem brzydka spojrzmy prawdzie w oczy ;( a facet nie spojrzy na brzydka laske.... moze dlatego ON mnie nie chce......

Gość mad girl
gadasz tak bo masz doła. Fryzjer, makijaż ,ciuchy, wysokie obcasy... Przede wszystkim musisz w jakiś sposób sie dowartościować. nie ale myśleniem o tym kolesiu to sie umęczysz ja coś takiego miałam, najgorsze jest to że nie da się przestać myśleć... jak się masturbowałam myśląc o nim to pomagało:P (powaga) Ulżyło od razu heheh