Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Egipcjanka30

Pytanie do mam chłopcow!!!

Polecane posty

Mam pytanie CZy ktoras z mam sppotkałą się z czyms takim jak zmniejszające się jądra u dziecka.Moj syn ma 4 mieisące,jąderka po urodzeniu było normalne a od kilkunastu dni odnosze wrazenie,ze bardzoi się skurczyły.Jutro ide do lekarza,ale moze ktoras z Was coś wie na ten temat.

Gość lolololololooo
moze mu zimno :)

Gość obetnij mu jajka
i po kłopocie. Po co mu jądra oglądasz zboczuchu???

Gość kondonka na cipę
ZNając życie to kurczą mu się jak ciebie widzi. POprostu jest bardzo nieśmiały i nie wie wyrazić to, że chce przelecieć własną matkę ;) Już rozumiesz? Żaden lekarz tu niepotrzebny. No może z wyjątkiem sexuologa dziecięcego ;)

Gość mozesz isc do lekarza , ale ja
mysle ,ze to nic powaznego A moze mu sie kurczą z zimna A tymi pseudosmiesznymi komentarzami sie nie przejmuj :-P

Gość kondonka na cipę
Oczywiście, że mu zimno. Musisz go ogrzać swoją kuciapką ;) Oczywiście owłosioną, bo futerko cieplejsze ;)

Gość mozesz isc do lekarza , ale ja
kondonka na cipke wie co pisze , ma w tym doświadczenie ;-)

Gość lams baaaa
ale wy durne jesteście :O albo zboczone :P

Gość ej a twój mąż ma ciagle
takie same?? no weź się przyglądnij. piszę serio. przecież to normalne ze facetowi się kurczą jajka;) serio serio:)

Gość Co za wieś...
Niektórzy myślą, że są śmieszni a tak naprawdę są obleśni i żałośni :o

Podobno u chłopów po porodzie i do pewngo czasu jadra są nabrzmiałe a potem wracają do właściwych rozmiarów, może to własnie taki przypadek:).

Dziękuję bardzo za normalne odpowiedzi normalnych ludzi:-) a reszta to szkoda słow,upadliscie juz tak nisko ,ze nizej juz nie mozna...zenada naprawde....idzie leczyc się na nogi bo na głowe juz duuuuzo za pozno.

Kaja 24 ma rację. Narządy dziecka są opuchnięte przez jakiś czas po porodzie. Fakt tylko że dziecko ma już 4 miesiące, więc opuchlizna powinna dawno zejść, ale może schodzi wolniej. Spytaj lekarza, ale sądzę że to normalne zjawisko.

Mój chłopak po urodzeniu miał duże jąderka, zupełnie nieproporcjonalne do całej reszty. Okazało się, że ma wodniaczki. Po ok. 3 miesiącach jąderka wyglądały już na dużo mniejsze, bo te wodniaczki zeszły. Tak to określiła pediatra. Myślę, że nie masz się czym martwić a przy najbliższej wizycie, spytaj lekarza.