Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera080

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Wera080

Witam. Ostatnią miesiączkę miałam 24 września 2010. Kochałam się z narzeczonym na początku miesiąca, z moim wyliczeń wychodzi, że prawdopodobnie miałam dni płodne. Trochę się zapomnieliśmy i jest możliwość,że coś do srodka się dostało, Mój śluz od chyba 2 tygodni jak nie dłużej był najpierw biały gęsty, później podobny do białka kurzego, ale non stop ze mnie leci, jakbym miała dostać okres. Cykle mam 28,29,30 dniowe. Przeważnie 28-dniowe. Powinnam dzisiaj dostać okres. Zawsze przed miesiączka bolały mnie jajniki i piersi. Bólu janików nie miałam, ale za to piersi tak. Robiłam test ciązowy 13 dni po stosunku-wyszedł negatywny. Boli mnie krzyż, temperaturę ciała mam 37'4, odbija mi się pustym powietrzem, lub przy odbijaniu czuję jakbym miała zgagę. Moje pytanie brzmi czy mogę być w ciąży, czy to może być objaw czegoś innego. Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam

Gość za 9 m-cy rodzisz

Gość Wera080
Proszę o odpowiedz,zalezy mi na szczerej interpretacji.. Za 9miesiecy rodze..a czemu tak sugerujesz? nie napisalas nic wiecej,a zalezy mi na tym

Gość DOBRA SPACERÓWKA
proponuję za tydz zrobić jeszcze jeden test i bedziesz wiedzieć na 100 % a swoją drogą mnie też piersi bolały na początku ciąży, a zgaga to dopiero pózniej w 6 miesiącu mnie dopadłą

Gość Wera080
Dziekuje za konkretna odpowiedz,bo pewnie wmawiam sobie ciaze, ze juz zgage czuje,ale chcialabym jednak zebys napisala jak Twoim okiem to widzisz?

Gość Grzeszczak
moim zdaniem zrób jeszcze raz test...wiesz może to być ciąża a może to tylko jak piszesz wmawianie sobie że to ciąża...nikt z nas nie powie ci że tak lub nie ...każda ciąza jest inna i może dawać różne objawy...czasem nawet ich nie ma i kobiety nawet nie wiedzą że są w ciąży a inne od samego poczęcia "gadają"z kibelkiem...ja w 1 ciązy byłam wiecznie zmęczona i kręciło mi się w głowie, raz wymiotowałam i nie mdliło mnie wogóle za to w 2 cały czas nas na siku chodziłam od samego początku i bolały piersi co brałam za objaw zbliżającej się miesiączki:) reszta dolegliwości rozszalała się w 3m-cu:)

Gość Wera080
Dziękuję bardzo:) Wczoraj powinnam okres dostać, nie bolą mnie jajniki jak zawsze przed okresem, tylko piersi.. Dziwne to trochę. Obym nie dostała..Poczekam jeszcze do poniedziałku, a jak nie wytrzymam to zrobię teścik jutro:)

Gość Wera080
dalej nie mam okresu i nie zapowiada sie zeby przyszedl..tylko jest ten sluz..goraczke dzisiaj mialam..odbija mi sie non stop, pustym powietrzem, w poniedzialek zrobie test..do tej pory to tylko domysly pozostaja