Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tiramisu cake

Paranormal Activity u mnie w domu!!!

Polecane posty

Gość Tiramisu cake

No normalnie, nienormalne rzeczy sie dzieja :(. Od poczatku tego miesiaca wprowadzilismy sie z chlopakiem do starego domu (pochodzi z 1895 ). I juz pierwszej nocy zaczelam sie zastanawiac, ze cos jest nie tak :(. Najpierw pies nie chcial wejsc do srodka, pozniej latal po schodach jak poparzony kwasem. Zawsze w nocy stoi pod drzwiami i o godz.1.30 zaczyna wyc, patrzac sie na drzwi do pokoju goscinnego :(. Schody skrzypia, przedmioty spadaja (3 lustra spadly), obrazy sie same przekrecaja na scianie. I ten straszny chlodddddddddddddddddd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moj chlopak mnie uspokaja, ze stare domy tak maja :-O Juz jest nasza wlasnoscia, tak wiec nie predko sie wyprowadzimy 😭

Gość SPOKO MAŁA NIE PĘKAJ
to dylko ZŁY SEN ;):classic_cool:

Gość Tiramisu cake
Nie to nie jest sen :( Wczoraj np. przyjechalam ze sklepu i normalnie nie moglam otworzyc drzwi :(. Przekrecalam zamek a drzwi sie nie otworzyly, musialam wejsc od kuchni :(. Oczywiscie drzwi sa wymienione wiec nie jest to wina starosci :(

Gość gjfdkjgfd
ale fajnie! :) opowiadaj lubie czytac takie historie

Gość Tiramisu cake
Nie tak dawno ogladalam wlasnie ten film Paranormal Activity2 (lubie horrory) i jak zobaczylam zachowanie psa z filmu to mialam ciary na plecach :(. Moj tez tak sie zachowuje :(

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuj
no to sprezdajcie, ale problem

Gość mysia19990
o jaaa to taki stary dom jeszcze sie trzyma woow to chyba jaiegos szlachcica byl d;d;d

Gość 89879879
Przekrecalam zamek a drzwi sie nie otworzyly, musialam wejsc od kuchni duch pokazuje ci , gdzie twoje miejsce....

Chałupa może być nawiedzona. Trzeba było tam trochę pomieszkać zanim ją kupiliście, ale trudno. Módlcie się regularnie. To odstrasza złe duchy.

Gość Tiramisu cake
gjfdkjgfd - ej no nie wiem czy to takie fajne :( Ja tez lubialam sluchac o duchach i takie tam, lubialam horrory bo myslalam, ze to tylko fil ale teraz wiem, ze w moim domu dzieje sie cos zlego :(. Najbardziej wkurza mnie moj facet bo udaje, ze nic sie nie dzieje 😭

Gość htrhaerhgra
89879879 hahahahahaha padłam ze smiechu

Gość abrakadabra czary i magia
a jak jestes sama w domu to co sie dzieje? ja to bym sie ze strachu zesra-la:)

Gość Tiramisu cake
Dom jest stary ale byl zamieszkalny od lat. Przed nami mieszkalo tam starsze malzenstwo, przedtem tez liczna rodzina. Wiec nie jest to rudera. Co prawda trzeba go troche wyremontowac ale na start mozna mieszkac. Nie mozemy od tak sie wyniesc bo nie mamy gdzie :(. Chlopak znalazl super oferte cenowa i go kupil. Przeprowadzilismy sie z gratami do innego stanu i teraz tak mysle, ze to byl blad :(

Gość 89879879
moj pies tez caly dzien szczeka i wyje, zwlaszcza jjak nie dam mu zrec. I znow wracamy do kuchni - to byl znak autorko...

Gość Tiramisu cake
Teraz jestem sama, i siedze w jednym pokoju z psem. W dzien jeszcze jest okay gozej jak za oknem robi sie ciemno :-O Moze to tylko ja swiruje. Moze te obrazy sie przekrzywily bo byly wnoszone rzeczy na gore sama juz nie wiem. Teraz pies smacznie spi obok mnie tak wiec jest dobrze

Gość Paranormal jest twoja sanity

Gość Tiramisu cake
Prosze nie nabijajcie sie, ciekawa jestem jak Wy byscie zareagowali

Gość Tiramisu cake
Nikt z Was nie mial takich zdarzen. Dziwnych zdarzen???

Gość Tiramisu cake
Moj mi zaproponowal, zebym posprzatala strych i powyrzucala niepotrzebne rzeczy a ja kategorycznie odmowilam. W dupie mam strych niech sam wlazi i sprzata.

Gość Paranormal jest twoja sanity
Mam same dziwne zdarzenia. Wlasnie szczeka moj pies.... I dziecko kaszle, cos piredyklo.... To na ppewno dduchy, a jak nie Marsjanie.... :(

Gość Tiramisu cake
Nie udalo ci sie PODSZYWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MAM DZIECKA :) Inarzie w domu nic sie nie dzieje, uffff.

A w jakim stanie mieszkasz ??? ja dzisiaj smigam do Cinema World na premiere Paranormal Activity :D Nie tak daleko ode mnie jest St. Augustine :P Najstarsze miasteczko w US brrrrr Ja osobiscie byłam tam i zwiedzałam latarni morska (nawiedzona) ale nic mi sie nie udalo zobaczyc ...