Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgnn xfd

SŁUCHAJCIE, BO RADY OTRZEBUJE, A PRZYJACIÓŁKI NIE MAM;(

Polecane posty

Gość fgnn xfd

Mieliśmy się spotkać na kawie, tzn ja miałam obrać termin. Jeszcze tego nie zrobiłam, bo nie wiem, czy warto. Kiedy się widzimy jak najbardziej wykazuje zainteresowanie moja osobą, ale np. dzwoni rzadko, smsuje tez rzadko, rzdko pierwszy pisze. Jak go zapytałam, czy chciałby pójśc na kawę, to powiedział,że nie ma problemu. Zależy mi na nim, ale nie wiem czy jemu na mnie tez:( Może on czeka na jakis ruch z mojej strony? Nie wiem. Kurcze, zakochałam się. Mam 21 lat, a on 28.

nie dorabiaj filozofii jakby chcial i mial ochote to by dzwonil i pisal skoro nie pisze i nie dzwoni sam, ale jak juz napiszesz to sie zgadza spotkac na kawe to znaczy ze liczy na mily sex co najwyzej

Gość jaaaa hendy
uważam, że idz na tą kawę i po tej kawie będziesz wiedziała, czy mu na zależy i traktuje to poważnie :)

A możeie ma jak się odzywać bo jest ze swoja dziewczyna, a przy okazji chce się zabawić z Tobą. Sorry, nie wiem czy tak jest ale różowo to ja tego nie widze...chciałaś rady -masz: Troszke za stary jest chyba dla Ciebie...myśle, że czego innego oczekujecie w związkach.

Gość jaaaa hendy
Boże a dlaczego wszystkie myślić że chodzi mu o jedno??????? nie każdy facet jest taki sam!

Gość fgnn xfd
gdyby chodziło mu tylko o seks to juz dawno by to załatwił