Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość windą do nieba nawet dziś

Zapodałam sobie tabletke na uspokojenie

Polecane posty

i teraz jest mi dobrze, jebane życie odeszło na jakiś czas :o

Gość aha i achh
co to za tabletka? można bez recepty ją?

niestety na recepte :o Afobam

Gość afobam
skutki uboczne: Najczęściej są to objawy ze strony ośrodkowego układu nerwowego (senność, uczucie zmęczenia, zawroty i ból głowy, oszołomienie, obniżenie nastroju, zaburzenia koordynacji ruchowej, ruchy mimowolne, zaburzenia pamięci, zaburzenia funkcji poznawczych, lęk, zaburzenia mowy), układu pokarmowego (suchość błon śluzowych jamy ustnej, nudności i wymioty, zaparcia lub biegunki), układu krążenia i oddechowego (kołatanie serca, spadek ciśnienia tętniczego) oraz zaburzenia funkcji sensorycznych (nieostre widzenie, szum w uszach), skórne reakcje alergiczne. Niekiedy mogą wystąpić reakcje paradoksalne (pobudzenie, podniecenie, drażliwość, agresja, dezorientacja). Istnieje ryzyko wystąpienia przyzwyczajenia i uzależnienia, zwłaszcza u osób ze skłonnością do nadużywania leków i alkoholu. Po odstawieniu leku mogą wystąpić objawy zespołu abstynencyjnego. W czasie przyjmowania leku nie wolno prowadzić pojazdów, obsługiwać urządzeń mechanicznych w ruchu. Lek upośledza sprawność psychomotoryczną, zdolność prowadzenia pojazdów oraz obsługi maszyn.

Gość Jolanta Szulik
biorę bez recepty tabletki firmy Labofarm, działają ale trzeba brać ciągle 3 xdziennie po 2 tabletki, mam ogromnie stresujący czas i one mnie ratują, polecam bo ziołowe i nie ma skutków ubocznych (ja nie odczuwam)

Gość sztuka
Afobam stosuje się raczej w lękach, napadach paniki, fobii społecznej A skutki uboczne chyba dotyczą niewielkiego % leczonych i nie występują wszystkie naraz, więc wiesz.....zawsze jest cos za cos.

Gość gosc aaaa
Ja zazywam tabletki Klams dostepne bez recepty i bardzo mi pomagaja, poniewaz mam bardzo stresujace zycie i bez nich sobe nie radze...

Gość gość
moja pani ktora sie opiekuje pije dziurawiec mowi ze to pomaga na watrobe na sen