Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17 latkaa

Pomocy:(

Polecane posty

Gość 17 latkaa

Witam! MAm pewien problem. otóż mam zazwyczaj okres 4 dni(w tamtym mies. też był skąpy), a wtym miesiącu miałam 2.5dnia. I okres był dość skąpy, bo starczyła jedna podpaska dziennie.4 dni przed okresem uprawiałam sex.A 3 tyg temu bez zabezpieczenia ale w sobotę robiłam 2 testy i wyszło, że nie jestem.Okres zaczął się w pon wieczorem, a od niedzieli mam anginę,biorę antybiotyk i mam wysoką gorączkę, ostatnio w szkole miałam dużo stresu.Czy mam powód do niepokoju???

Gość koti999
17 latkaa aaaaa taaaaaaka glupia idz do gina my nie jestesmy lekarzami ! i nic ci tu ciekawego nie powiemy

mysle , ze to przez stres i chorobe okres masz taki skapy.. Takze badz dobrej mysli , ze to nie ciaza , choc wiem , ze to nie proste , bo teraz sama jestem w tak zwanej kropce i nie wiem co myslec i co robic

Gość 17 latkaa
Tzn. wiesz jestem pewna, że w ciąży nie jestem tylko się chciałam dowiedzieć czy na okres może mieć wpływ stres i choroba.

Gość 17 latkaa
Tzn. wiesz jestem pewna, że w ciąży nie jestem tylko się chciałam dowiedzieć czy na okres może mieć wpływ stres i choroba.

Gość 17 latkaa
Dodam jeszcze, że ost prawie nie jem. Zdaża się że jedyny mój posiłek to pół bułki rano