Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jedna_xxxx

Nie umiem rozmawiac z swoim przyszlym mezem .

Polecane posty

Gość taka_jedna_xxxx

Chodzi o powazne sprawy typu pieniadze , mieszkanie , dzieci . W tej chwili lekko sie posprzeczalismy o pieniadze. Na sobote umowilam nas z znajomymi , juz w zeszlym tygodniu mielismy z nimi wyjsc ale w koncu nie wypalilo . Wiedzial o tym ze mamy sie zgadac , znajoma napisala smsa a on na to : zas kasa pojdzie , chyba nigdy na te wesele nie odloze :O Wkurzyl mnie ten tekst , zaczelam mu wyliczac co zaplacil w tym miesiacu i ze spokojnie 800 zl moze odlozyc , a on zaczal mi wyliczac ze nie licze piwa ktore mi kupi w knajpie itp :O Nie da sobie nic wyliczyc , ja w tym miesiacu mialam 300 zl wiecej oplat ale jakos zawsze potrafie odlozyc a on... ciagle narzeka .

Gość kondonka na cipę
Skoro nie umiecie gadać to załatwiajcie wszystkie sprawy poprzez du.pcenie ;) Nie zapomnij kondona na cipsko założyć ;)

Aha. I planujesz z nim ślub, chociaż nie zgadzacie się ze sobą w najważniejszych kwestiach ( mieszkanie , dzieci,pieniadze) ? Puknij się w głowę...

a mieszkacie razem? Jeśli tak, moim zdaniem to chore, że nie macie wspólnych pieniędzy i sobie tak wyliczacie gdy zamieszkałam z wtedy jeszcze moim chłopakiem wszystkie pieniądze szły na wspólne konto niezależnie, kto więcej zarabiał- a z tym było różnie

Gość kondonka na cipę
Ewentualnie zrób mu gałę to od razu ci się gęba otworzy i zaczniesz z nim rozmawiać ;)

Gość taka_jedna_xxxx
do slubu postanowilismy miec osobno pieniadze , tak mieszkamy ze soba. nie wyliczamy sobie , ale w nerwach sie zaczyna kto na co dal. wkurzyl mnie tym tekstem ze zas nic nie odlozy a na koncie 900 zl a wyplata za 3 dni.

Gość Grzeszczak
Jak już teraz macie takie akcje to powiem ze po slubie nie będzie lepiej a wręcz przeciwnie-GORZEJ!!!

Gość Co za wieś...
"zaś nic nie odłoży" :o