Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedouczona ://

Ciąża, czy tak to jest możliwe?? ;/ prosze o odp znających się na rzeczy

Polecane posty

Tyle sie dzis naczytalam o tych ciązach na kafe ;/ bo ciagle sa te topiki ze troche mi to dalo do myslenia.. Mam 20 lat i owszem jestem niedouczona, tylko bez wyzywisk prosze. Dowiem sie i znikam, obiecuje. Jesli mialam stosunki bez prezerwatywy i tabletek, tylko na zasadzie ze on we mnie nie dochodzil tylko na zewnatrz.. to czy ten plyn przed wytryskiem mogl spowodowac zaplodnienie? spodziewam sie okresu za kilka dni. Z gory dziekuje i sorki za kretynski temat, czuje sie jak 10 latka ale tak mnie to dreczy ze nawet jesc nie moge

Gość on_rabarbar
Było MNÓÓÓÓÓÓÓÓÓSTWO takich tematów. Teoretycznie możliwe jest zajście w ciążę w opisany przez Ciebie sposób. To nie jest najważniejsze. Ważne jest to, że decydując się na taki seks wykazujesz się skrajną nieodpowiedzialnością, czy wręcz głupotą. Pozdrawiam

oki, poszukam tematów podobnych, spanikowałam i od razu założyłam taki temat, przepraszam i dziekuje

a jesli po jednym stosunku kiedy skonczyl na zewnątrz za jakiś czas zaczął się kolejny.. to mogło coś ze starego zostać i "przenieść" ? omg serio czuje sie jak debil ze o takie rzeczy pytam ale musze wiedziec

no np czy zostalo cos na czlonku z poprzedniego stosunku ktory byl np godzine wczesniej...

poczytaj sobie troszke o zywotnosci plemnikow:) a poza tym po stosunku polecam wspolny prysznic:) tak jest milo, czysto i bezpiecznie:)

truskawa111 dziekuje ci bardzooo bardzo bardzo bardzo :* to byl pierwszy i ostatni raz.. bo sobie wlosy rwe z glowy