Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozkaaapoczatkujaca

postaram sie pomoc

Polecane posty

jak w temacie. chcecie, to zadajcie pytania, podajcie daty urodzenia imiona i pytania dot. milości. dziś odpiszę pierwszym trzem osobom

Gość sylwiaaaaaaaa26
Marta 10.11.1984.Marcin 13.06.1984.Co karty mowia o tej znajomosci?Czy bediemy kiedys znow razem?A moze pisany jest mi inny mezczyzna?

Gość Agnieszka 30.01.1986
i lukasz 20.08.1986 jak widzisz nasza przyszlosc?

Campari34 robię rozkład tylko dot. MIŁOSCI, ale jeśli chodzi o mieszkanie, to ok, spytam...wyszla mi karta oznaczająca stabilność, szczęście, niezależność, także rozumiem, że odpowiedź brzmi: tak, dostaniecie :) zaraz odp. na kolejne posty

Gość mad girl
Monika 21.06.1989 i Łukasz 11.01.1983 .Czy jesteśmy sobie przeznaczeni? Czy dochowamy sobie wierności?

Gość maaaaaaaaaaaamt
Joanna 24.05.1986 Rafal 14.091981. Czy bedziemy szczesliwi, jak dlugo?

Gość Mmmmmmmnnnn
Tematy tego typu to tzw. liczniki idiotów.

sylwiaaaaaaaa26 Co on wnosi w tą relację? - jest on mężczyzną kierującym się rozsądkiem, czułaś(czujesz) się przy nim bezpiecznie, jest bardzo odpowiedzialny, jakby pełnił rolę ojca. Może jest starszy trochę od Ciebie. Lubi osiągać swój cel krok po kroku Czego Ty oczekujesz od niego? - karta maga świadczy o przejęciu inicjatywy, dobrych pomysłach, twórczości. Mówi również o chęci zbliżenia się do Marcina. Czy on jest zainteresowany? - wyszła tu gotowość do czekania,poświęcenie. opiekuńczość jest przy nim Czy powinnaś wykonać pierwszy ruch w jego stronę? - tu wychodzi mi jakieś spotkanie spontaniczne, nieplanowane, które może odrodzić miłość, także myślę, że jest szansa na powrót. Pokazała mi się też silna namiętność, pociąg fizyczny między Wami. Końcowa karta to pustelnik-jest to wyciszenie się. Może oznaczać on osamotnienie, jak również dojrzały związek. Na Pani miejscu spróbowałabym zrobić pierwszy krok ku niemu, powinno się udac:) powodzenia

Gość sylwiaaaaaaaa26
A ja nie znam tego chlopaka! Hahahahahah!

Agnieszka 30.01.1986 Trochę tu widzę iluzji, jakby bujania w obłkoach w negatywnym znaczeniu. Widzę również dużo lęków i zazdrości. Ufajcie sobie więcej :) Ten związek chyba teraz przechodzi jakieś komplikacje, prawda? Widzę konflikt, jakby budowanie wszystkiego od nowa. Zawikłana sytuacja, trochę błędne koło Jednak w przyszłości widzę szczęście, rodzinę. I dziecko.

sylwiaaaa26-zadałaś pytanie kartom 'czy będzie ZNÓW razem?" i ja je tak przekazałam a to już nie moja wina, że oszukujesz :)

Gość Agnieszka 86
ciekawe;-) bierzemy slub w czerwcu i nie mam zadnych klopotow. to o czym mowisz mozna umiejscowic w przeszlosci- jakis rok temu ^^ wiec nad czasem w tarocie popracuj:) ale nie bylo tak zle jak piszesz, po prostu zwykle docieranie sie itd. dzieki ;-) mam nadzieje ze moja odpowiedz Ci pomoze sie rozwinac

Dzięki Agnieszka86. Tak jak pisałam na wstępie, chcę się sprawdzić, nie uważam się za kogoś super itp :) pozdrawiam

Gość girl602
Natalia 06.02.1992 i Darek 14.02.1989 czy jesteśmy sobie przeznaczeni...?? Czy to miłość już na zawsze...?? Bardzo proszę o odpowiedź:)

Gość Agnieszka 86
nie martw sie ja tez kiedys tu zaczynalam ;-)