Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja łza na koszuli Twej

to ja zerwałam, a jednak cierpię

Polecane posty

Zbierałam się do tego od kilku tygodni. Od jakiegoś czasu nie układało się, tak naprawdę to od początku nie pasowaliśmy do siebie. Inne poglądy, zainteresowania, inne temperamenty. zdecydowałam się skończyć tę farsę. rozstanie było bardzo pokojowe, przyjacielskie wręcz. A teraz siedzę sama przed komputerem i cierpię. zdałam sobie sprawę, że tęsknię za nim. jestem chyba nienormalna:(

Gość czesiek czapkowski
a dlugo to trwalo?

podszyw - spadaj z mojego topiku! w styczniu byłby rok:( chyba zaczynam żałować swojej decyzji. Wiem, że nie pasujemy do siebie, ale coś mnie do niego ciągnie. mam straszny mętlik w głowie...

Gość TH is IT CK
bądz ze mma

Gość Poduszka w kaczuszki
Ja tez zerwalam. Dzisiaj. Na razie nie żałuje ale tęsknię , a on wciąż zachowuje się jakby nic się nie stało, jakby to był tylko mój kaprys

szczerze. to chyba wolałabym rozstać się z nim w złości. choćby sprowokować kłótnię i wykrzyczeć mu, że nie chce go widzieć. chyba łatwiej byłoby mi to znieść:(

A jaka była jego reakcja? Bo mój powiedział ze ok, ale będzie czekał i jeśli chce wrócić to zawsze mogę ....taka reakcja jest bardzo klopotliwa ps podszyw

Gość czesiek czapkowski
tesknicie bo widzicie ze po zerwaniu faceci za wami nie biegaja i nie płaczą i to was boli

szok, po czym zapytał, czy już się nie spotkamy. Nie miałam mu serca powiedzieć NIE. Mamy spotkać się w weekend, ale już jako 'przyjaciele' pisząc to, sama widzę, że to nie ma sensu, a jednak w to brnę, ech...

czesiek, może masz trochę racji jednak mój przypadek był troszkę inny rozstaliśmy się naprawdę pokojowo, z klasą, podziękowałam mu za wszystkie miłe chwile on mi też, jesteśmy umówieni na spotkanie ...chyba obydwoje widzimy, że nie pasujemy do siebie, a jednak ciągnie nas do siebie...

Gość moja lza na koszuli Twej
i bardzo chce zeby mi lizal cipke, a poza tym jestem materialistka i jestem rozrzutna a chce znow dobrac sie do jego pieniedzy.

Po tak krótkim czasie od zerwania chcesz się spotkać jako przyjaciele? To chyba niezbyt dobry pomysł ? Myślałam o tym samym...no ale jakby to miało wyglądać ? Nie pocaluje na powitanie, nie potrzymam ręki , tylko będzie sztywna rozmowa? O czym? Nic już nas przecież nie łączy ...a jednak chyba tak

Gość jablko123455
ciagnie was do siebie ale to tylko przywyczjenie daj sobie czas i przejdzie..

no cos Ty, ja tylko sobie wmawiam ze za nim tesknie, chce jego kasy bo mi tylko tego brakuje, a kochankow mam duzo dookola.

wiem, że to nierozsądne ale ja już nie mogę się doczekać, kiedy go zobaczę w zasadzie to jeszcze nigdy nie tęskniłam za nim tak mocno, jak teraz - po zerwaniu:(

podszywie, zrób coś dobrego i idź spać. Dziecko, jutro o 8 zaczynają się lekcje przecież.

juz nie moge sie doczekac tej chwili, i ciagle mysle jaki prezent mi przyniesie bo chcialabym dostac jakas nowa bizuterie i troche gotowki zeby moc pochodzic po galeriach w sobote i cos kupic.

Gość czesiek czapkowski
no ok nie pasowaliscie do siebie ale kochasz go?

no cos kocham jego kase i tyle, i tego chce, kochankow moge miec ilu chce

nie wiem czy go kocham zawsze inaczej wyobrażałam sobie szczęśliwy związek. boję się, że skreśliłam to wszystko, bo nic nie paskowało do moich wyobrażeń

Normalnie jedziemy na tym samym wózku, ja tez tęsknię , no może nie aż tak bardzo. Wyplakalam już się . Teraz trzeba powoli zapominać .wiecnajlepszym sposobem byłoby się w ogóle nie spotykać

czyli powiem po swojemu nie dawal mi tyle pieniedzy ile bym chciala, teraz jasne wszystko

ja nie potrafię się nie spotkać... nie wiem z czego to wynika, ale wszystko co robię przez niego/dla niego jest nieracjonalne chyba jeszcze nie chcę o nim zapomnieć

Widzisz, ja ze swoim już probowalam zerwać 2tyg temu, był płacz , blaganie o 2ga szanse...dostał ja po raz kolejny i nicsobie z tego nie zrobil...teraz rozegralam to bardziej spokojnie, nie histeryzuje, chyba dojrzalam do tej decyzji...może i ty potrzebujesz wiecej czasu? Ogólnie jak są wątpliwości co do związku to się rozpadnie tak czy siak

Gość Kazde rozstanie jest trudne..
najbardziej boli na początku.... pozwolić odejść, zapomnieć..... i uśmiechnąć sie..

najgorsze jest to, że od początku naszej znajomości (styczeń), mimo że nie układało się tak jak chciałam, to nie pokłóciliśmy się nawet raz! jednocześnie było bez emocji zdałam sobie sprawę, że to nie ma sensu i zdobyłam się na trudną rozmowę racja: poboli i przestanie (mam nadzieję)

Dobranoc, idę spać ...jutro się zapisuje do klubu kobiet po rozstaniu, który jak widziałam powstał tu na uczuciowym:) dobrej nocy mimo wszystko!

dobranoc:)

Gość Kazde rozstanie jest trudne..
.....trudne dla mnie i boli....

Gość gość
kobieta, którą kocham powiedziała mi, że nie jest w stanie rozbudzić w sobie głębszego uczucia i dlatego powinniśmy się rozstać. zostać serdecznymi przyjaciółmi, spotykać się, rozmawiać bawić ale już na innym poziomie. boze! miałem takiego doła, że masakra. nie miałem na nic ochoty, wiedziałm, że to Ta jedyna i właśnie ją utraciłem. Zdesperowany zamówiłem urok miłosny ( koleżanka która od zawsze interesowała się magią poleciła mi pewnego rytualistę, jego mail perun72@interia.pl) nie wierzyłem w działanie, ale jednak po 3 miesiącach dziewczyna wróciła do mnie. Te 3 miesiące oczekiwania to była męka, ale warto było czekać, jestem niezmiernie szczęsliwy!!