Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klsdal

Fajnie jest byc ważnym dla kogos?

Polecane posty

Gość klsdal
chciałabym byc dla kogos ważna. Chciałabym żeby ktos myslac o mnie usmiechał się...to chyba miłe

Gość klsdal
22. Co, pisze jak czternastka, nie?

Gość klimarinkaranak
bynajmniej.

Tak, to wspaniałe uczucie, ja dopiero teraz go doświadczam. Więc nic straconego u Ciebie - kiedyś może przyjść na to czas. :)

"W wieku 22 lat to powinnaś już taką osobę mieć dla której jesteś ważna." A co to zapisane gdzies jest, ze majac 22 lata musimy miec kogos? Puknij sie w leb. :O 🖐️ Kikijka Suonko 👄 Jak sie trzymasz? 🖐️ A Ty autorko czekaj, nic na siłe, zobaczysz, ze spotkasz kogos godnego uwagi. ;)

Gość do klimarinkaranak
bynajmniej to zaprzeczenie ciemniaku!!!!!!

Gość klsdal
Nie jestem osobą "godną uwagi" i nie dziwie się że nie mam takiej osoby przy sobie. Nie szukam na siłe. Wogóle nie szukam

A skad wiesz, ze nie jestes godna uwagi? Samemu sie siebie nigdy obiektywnie nie oceni. ;) Żaden człowiek nie jest sam na świecie. Każdy egzystuje w jakimś środowisku. Wychodz gdzies na imprezy, zapisz sie na jakis kurs gdzie możesz kogoś spotkać, uprawiaj jakiś sport. Możliwości jest dużo. Trzeba tylko chcieć.

Gość klimarinkaranak
bynajmniej znaczy wcale , ani trochę itp. myślisz ,ze nie wiem ? ja uważam ze nie fajnie jest być dal kogoś ważnym. widać każdy sądzi po sobie i kiedyś miałeś problemy z tym słowem :)

Dobrze się trzymam:) Tylko zastanawiam się czy nie wejść na to ich wspólne nk :P Ale wiem, że jak to zrobię to potem będę o tym rozmyślać. Boję się , że sie złamie i wejde jednak

Kikijka, jeżeli potrzebujesz tego to wchodz. Ja po rozstaniu z bylym, ogladalam jego nk i jego panny codziennie po 2-3 razy min, potem coraz mniej, coraz mniej, aż w końcu teraz wchodze na nie raz na miesiac i to wlasciwie nie wiem po co, bo nawet mu na chwile obecna zycze szczescia, już go nawet nie nienawidze :P

Carrie- ale ja nie pisałam. w tym sensie aby mieć kogoś czyli np faceta. Może to byc facet ale nie musi. Bo przecież tą osobą dla której jestesmy ważni moze tez być jakas bliska koleżanka.

Gość klsdal
No własnie TRZEBA CHCIEC!!! Ale ja chyba nie chce. Nie pozwole zeby ktos kiedykolwiek nazwał mnie swoja dziewczyną, narzeczoną czy żoną. Nie chce zeby ktos sie za mnie wstydził! A za mnie mozna się TYLKO wstydzic! Jestem smieciem! Chcialabym byc kims innym i wtedy byc dla kogos ważna ale stac się kims innym jest przeciez niemozliwe...a udawac tez nie chce. Masło maślane

Kikijka, ja jestem zdania, ze wszystko trzeba przeboleć. Nie potrafie np. rzucic sie w nowy zwiazek, po starym od razu. No za chooja nie potrafie, nawet jezeli ten nowy facet jest w chuj zajebisty, cudowny, przystojny, dobrze dyma, gotuje, sprzata, tanczy i spiewa :classic_cool: To nie umiem i chooj. :classic_cool:

Gość klimarinkaranak
klsdal chciałabyś zniknąć ?

Gość klsdal
no to mozemy sobie przybic pione

No ona nie wie he, kiedyś tam do niego pisała i ja jej napisałam parę słowek, ale widzę że nie odpuściła , no cóż. Ok, wchodzę, zaraz Ci zdam relacje :D Wspieraj mnie duchowo w tych chwilach :classic_cool:

Kurwa, i Ty jej jeszcze nie napisalas tego? No ja bym szmacie wygarnela. Zrobilabym wszystko zeby ten smiec zostal na lodzie.:O :classic_cool: Napisz jej to i najlepiej wyslij foto gdzie jestescie razem we trójkę. :classic_cool:🖐️

Gość fajnie to jedyne dla czego
warto żyć. Nie wiem, jak wstawałabym co rano, gdyby nie mój mąż, dla którego jestem najważniejszą osobą na świecie. I mama moja też. Zycie ogólnie jest dość przykre i chujowe, dlatego bez tego jest lipa już kompletna.