Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Promos

Owłosiona klata

Polecane posty

Gość Promos

Moja dziewczyna ostatnio zaczęła coś przebąkiwać żebym ogolił swoją owłosioną klatę. Argumentuje to tym że widziała w telewizji paru przystojniaków z taką oto i żebym ja to zrobił dla niej - będzie to dla niej wielka przyjemność rzekomo. Oczywiście ja nie zamierzam pozbywać się zarostu na klacie... Nie jestem typem jakiegoś wypacykowanego chłoptasia. Dajcie mi jakieś argumenty na to by jej to wybić z głowy... Ale tak, by nie strzeliła focha...

nie rób tego! argumentuj, że włosy na klacie są świadectwem poziomu Twojego testosteronu, który przecież czyni z Ciebie prawdziwego mężczyznę... ;) wypacykowanym 'męskim' lalom mówimy stanowcze NIE!

Włosy na klatce piersiowej są super. Czarrrrne, mocno pokręcone i w sporej ilości. Jeśli się ich pozbędziesz to Cię znienawidzimy!

Gość modnisiaxo
omg ale żal musisz je ogolić bo jak je masz to wygladasz jak małpa pff

Gość Papcio i chmiel
Zła Anno nie chcę sie ich pozbywać, tylko moja laska nalega co jakiś czas o to :/ Nie chcę wojenek o ten temat.

Facet z ogolona klata to moze sie podobac conajwyzej mlodziutkim kilkunastolatkom, ktore naogladaly sie telewizji i nie widza jeszcze roznicy miedzy chlopakiem a mezczyzna. Powiedz swojej dziewczynie, zeby ogolila glowe na lyso, to ty ogolisz klate. Cos za cos. Drogie Panie, dorosnijcie, bo czepianie sie owlosienia na meskiej klacie przystoi nastoletnim fankom hanny montany a nie doroslym kobietom, swiadomym nie tylko swojego ciala ale tez i znajacym zasady funkcjonowania i biologii partnera. To tak, jak wymagac od kobiety innego koloru wlosow- zrobic sie to da, ale nic na sile i rozkaz. Bo bedzie to sztuczne i wymuszone- a nie o to chodzi w zwiazku i milosci, prawda?

Gość facetzjajamidwoma
bo to głupia cipa jest!

Ogolona klata = gej, sorki ale takie moje zdanie, facet to ma byc facet a nie wydepilowana ciota :D

niby macie rację. Niby. Bo od waszych kobiet wymagacie ogolonych miejsc intymnych, i często to robimy dla waszej przyjemności. Więc czemu czasem nie moglibyście zrobić przyjemności swojej dziewczynie?? Tym oczywiście, którym to lubią...

"Drogie Panie, dorosnijcie, bo czepianie sie owlosienia na meskiej klacie przystoi nastoletnim fankom hanny montany a nie doroslym kobietom , swiadomym nie tylko swojego ciala ale tez i znajacym zasady funkcjonowania i biologii partnera. " Ale przecież wszystkie wypowiedzi w tym temacie są za tym, żeby zostawił. :)

"Bo od waszych kobiet wymagacie ogolonych miejsc intymnych, i często to robimy dla waszej przyjemności." Chyba Ty robisz to z musu. :P

Anno Zła, nie z musu. Uwielbiam sprawiać przyjemnośc mojemu kochankowi, bo na tym też ja korzystam:-) a tu jest luźna dyskusja, po prostu. O upodobaniach...

Gość Aareg
Szkoda, ze taka klata nie jest gwarantem powodzenia u płci przeciwnej. :-(

Gość Aareg
Gusta gustami, a mnie i tak żadna nie chce.

Większość kobiet (jeśli chodzi o wygląd) musi mieć faceta z prawdziwego zdarzenia. Nie jakiegoś koksa z łańcuchami na szyi. Jednak musi być w nim widoczna siła- o czym właśnie owłosienie i postura świadczą. Tak jak facet musi mieć piersi, wystający tyłek i długie nogi. :P

Gość Aareg
Bo jestem wyjątkowo nieatrakcyjny. Taki to już los brzydali, że muszą żyć samotnie.

Aareg -- nieatrakcyjny nie znaczy nieinteresujacy, wez sie za siebie chlopie!

co to znaczy nieatrakcyjny?? dla mnie to pojęcie względne. Zwłaszcza, ze mój gust męskiego ideału urody znacznie odbiega od ogólnego. Ty więc też masz szanse trafić na taką, która bedzie w Tobie widziała absolutny ideał! I tak się stanie, zobaczysz!

Gość Aareg
Jestem zbyt zamknięty w sobie z powodu wielu lat osamotnienia i negatywnej postawy ludzi (bo także i mężczyzn) wobec mnie, więc nawet na dobrego kolegę kobiety się nie nadaję.

Gość Aareg
Tak to już ten świat jest skonstruowany, nie każdy może być szczęśliwy...

Gość gość
Moim zdaniem facet lepiej wygl. z klatą wygloną. Nie golisz? No to okej dziewczyny my też się nie golimy! I co wy na to?

Gość no go!
tez macie wlosy na klacie??????????? Szok , ale moze sexy?

Gość NR
Łysa klata to gorsze niż spodnie rurki u faceta.

Gość owlosione klaty lubia
owlosione kobiety

Gość gość
rozumiem podgalac krzaczory wokol penisa czy czasem podcinac wlosy pod pacha, ale depilowac klate - NEVER ;)