Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Navoika

Od jakiego wieku stosować kremy przeciwzmarszczkowe?

Polecane posty

Gość ja mam 34 lata i jeszcze nie
stosuje przeciwzmarszczkowych, bo mam genetycznie bardzo jędrna i napięta skórę, bez zmarszczek. Ale zastanawiam sie czy nie zacząć profilaktycznie stosować.

Gość modnisiaxo
ty stara babo co masz 35 lat juz powinnas stosowac pff

No właśnie, myślę że najlepsza jest profilaktyka bo później moze być już za późno. Ja mam 25 lat i żadnej zmarszczki ale kto wie co może sie na twarzy pojawić za 2 lata...znam osoby młodsze ode mnie które maja juz zmarszczki

Gość ja mam 34 lata i jeszcze nie
W pracy mam 3 koleżanki.... jedna o rok starsza odemnie , jest pomarszczona na maxa!!! Wygląda na jakieś 40 lat Druga ma prawie 25, ma delikatną cere i również ma zmarszczki (sliczna dziewczyna, ale w szoku jestem ze ze zmarszczkami) Trzecia ma lat 22 , buzie ma gładziutką, ale na czole tylko ma. Ja jestem w szoku, naprawde tyle mam lat i taką cere. ,ale to u mnie genetyczne. Nikt mi nie daje 34 lat ,mówia ze góra 25. I wydaje mi się,ze kremy tu dużo nie pomogą, to raczej genetyczna sprawa

Ale czy to nie ma jakiegos wpływu na młodą cerę? W końcu te kremy maja za zadanie chyba napinac skore. Ja narazie kupiłam sobie taki ,,lagodny'' w dzialaniu ( tak mi sie wydaje ;-) ) krem z ziaji, bo boje sie siegac po mocniejsze