Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie znam się na modzie

Facet, 26 lat pyta: PANIE, czemu się postarzacie? :(

Polecane posty

Czemu panie od 14 do 60 roku życia ubierają się jak staruszki, gdzie młodzieżowe kroje!!! My panowie jesteśmy ofiarą mody na nieatrakcyjność :( Strasznie mi się podobają dżinsy ładnie opięte, tenisówki czy bluzki z ładnym dekoltem na dziewczynie wm oim wieku :D No po prostu ślinka cieknie A teraz co się wybiorę na randkę to dziewczyna wygląda jakby była moją matką - dziergane płaszcze czy inna cholera, spódnice nieatrakcyjne, buty na obcasie. Fuj fuj! Już się z 18 latką umawiałem raz to się nawet z nią spać nie chciało ;/ Znalazłem sobie kochaną panienkę, nieco przy kości i WRESZCIE NIE IDZIE ZA MODĄ! Więc od roku jestem kryty, ale popatrzec sobie lubię ;) A tu nie ma na czym zawiesić oka. Wszystkie dziewczynki 15 letnie nie są słodko ubrane, a jak kurvvy a wszystkie 25 letnie wyglądają jak 60 latki. Proszę drogich pań, kiedy wróci moda na młodość? Zawsze chcecie być młode a ubieracie się jak moja matka i babcia!!!!!!!!!!!!!!

Gość ogorek bez skórek
zmien otoczenie, ale to prawda polki ubieraja sie fatalnie w wiekszosci...

Warszawa, Polska stolica to chyba i najmodniejsze panie? Moja pani ma łatwiej, bo sporo ostatnio panów ubranych jak ona lubi, w ćwieki i inne takie a dla mnie nic nie ma. Babcie same :(

Gość 23 letnie dziewczę
ja noszę spódniczki różne, kozaczki na obcasie i spodnie typu rurki:D i co jestem w twoim typie autorze? heh. A to że mam kobiecy styl, nie znaczy, że wyglądam jak mama czy kurwa...ech

Gość 23 letnie dziewczę
i szczuplutka jestem:D zle popadles, no coz bywa.

Kobieco to do wieku - ale jak 18 letnia panienka nosi gruby płaszcz z wełny czy te kapcie wysokuie wyglądającwe jak te eskimoskie... Wysokie, zwykle beżowe, jak skarpeta, chooj wie jak się nazywają... Spodnie rurki lubię, spódniczki też ;) Kozaczki to tak od 30tki pani pasują, ale krótkie chyba że to już nie kozaki

Gość ogorek bez skórek
mi sie walsnie wydaje ze 90% tych młódek ubiera sie jak opisała ta dziewczyna tylko szkoda ze wybieraja tandete

Gość 23 letnie dziewczę
kozaczki od 30? hehe. To pytanie w czym mają pomykać zima mlode dziewczyny, któe maja elegancki, kobiecy styl. tylko szkoda ze wybieraja tandete - ogorek bez skórek - nie kazda stac na firmówki...

Ja wolę otyłą w trampeczkach :) Oczywście nie mómimy o 150kilowej potworze (z wyjątkiem mojego potworka który będzie fajny i ważąc 500) ale o takiej 70 kilowej babeczce. Nie lubię chudzielców takich 45 kilo, posuwać taką to jak wkłądac w wieszak A zimą są ładne buty wysokie a nie te skarpety. Podobają mi się wysokie buty, nawet obcasy aler takie mniej babciowe. A zimą to inna bajka Zimą to mi się śmiać chce jak panienki się ślizgają na kałużach zamarzniętych w tych swoich bucikach :D No i są glany, ostatecznie akceptuję.

W ogóle się domagam słodkich skarpetek do kolan, bluzeczek w króliczki i innych rzeczy modnych jeszcze parę lat temu :( Byłem w niebie

podoba mi się styl lolitki, taki dziewczęcy

i jeszcze kilka uwag: 1. chcąc udawać mężczyznę, nie używaj określenia "facet" w nicku i w ogóle nie używaj babsko-pedalskiego "fuj" 2. postaraj się o spójność wypowiedzi: nie pisz,że chodzisz na randki, a później, że kogoś masz, ale sobie patrzysz Czy jesteś kluską, która nie lubi eleganckich ubrań i wszystkich musi przekonać,że tak jest zajebiście?

Gość 23 letnie dziewczę
co do trampek, też noszę, ale uważam, że na każde obuwie jest czas i miejsce i jak idę na randkę to wybieram właśnie szpilki, obcasy lub baletki bo chcę wyglądać jak na młodą kobietę przystało, seksownie. Trampki dobre są na spacer z koleżanką czy wyprawę po zakupy. I tak, wolę swoje 55 kg i obcasy niż nadwagę i adidasy:O może dziwna jestem, ale trampki na randce to chyba kiepski pomysł...chyba, że facet zaproponuje parogodzinny spacer - zgoda:) podoba mi się styl lolitki, taki dziewczęcy - to wszystko jasne, było trzeba od razu mówić że kręcą cię takie dziewczątka:O

Diobzie, Maltynka lat 10 się poplawi, pani Ziołzio. Nie pani Ziołzio, nie jeśtem kluśkom. A fuj źłe? Myśłałam że to dobzie będzie niś powiezieć "kujowo"... ;( Pśeplasiam. A teraz opinie pań, jeśli można, bo mnie to interesuje ;) No kręcą mnie lolitki :D To chyba jasne! Ale teraz 15 nie wyglądają jak 15 i w sumie ostatnio gadaliśmy z bratem co to się dzieje. Jak chce popatrzeć na piękną okazałą panią w obcasach to patrzę sobie na 30tkę :D

Gość 23 letnie dziewczę
hehe obcasy zarezerwowane dla 30stek:D dobre:D

Gość 23 letnie dziewczę chuda
jesteś :O ty masz jakieś cycki?

Nie no wyjdzie wojna że każę kazdej kobiecie się ubierać tak :D Po prostu chce patrzeć na 15 i widzieć nastolateczkę słodką, a jak widze kobietę z biustem w obcisłej sukience to niech ona wygląda na co najmniej w moim wieku, neich będzie :D Za moich czasów to jeszcze na pierwszym roku studiów wszystkie wyglądały jak nastolatki

Gość 23 letnie dziewczę
zapewniam cię, że chudzielcem nie jestem a moje 'cycki' jak to poetycznie określiłeś w łapie by ci się nie zmieściły:D skoro 55 kg to chudzielec dla ciebie to nie wiem skąd ty się urwałeś:D

Gość Ona26___
Moj facet ma takie same zdanie i cieszy sie ze nie podazam za moda a ubieram sie ciekawie i mam swoj styl. On tez pomimo 35 lat ubiera sie mlodziezowo i mi sie to bardzo podoba, wyglada swiezo i mlodo a wiekszosc facetow ok 30-stki dziadzieje:O

Kobiety nas dziadzieją, wciskają w garnitury, każą zdrowo jeść a potem się dziwią :D A biustem niech się nikt nie przejmuje, każdy kobiecy jest ładny

chyba silikon 55 kg i duży biust ciekawe heheheheheheheheheheheheheheh

Gość 23 letnie dziewczę
aż boję się spytać o Twoją wagę...

Gość 23 letnie dziewczę
dobranoc zołza🖐️

mam 176 i 69 kg szkapo:) zapewniam cię że pozazdrościłabyś mi nie sterczą mi kości, a mój męszczyzna ma za co złpać