Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie znam się na modzie

Facet, 26 lat pyta: PANIE, czemu się postarzacie? :(

Polecane posty

Gość 23 letnie dziewczę
A Twój MęSZczyzna nie uświadomił Cię, że masz nadwagę ?:D powiem Ci jedno - moja koleżanka o identycznym wzroście co Ty, nie dobiła do takiej wagi jak Twoja, będąc w ciąży:O I nie, nie jest 'szkapą' a normalnie zbudowaną kobietą, dla której waga 64 kg i to w ciąży była akurat optymalna:) radzę zweryfikować swój obraz postrzegania siebie. Mykam spać:P

Gość 23 letnie dziewczę chuda
miało być 169 kg:)

Gość Nie znam się na modzie
Dać kobietom forum a się pokłóca która gruba która chuda... Idę spać, nie dowiedziałem się nic ;p

Gość yoox
mamy sie ubierac jak 15 latki..dzieki

Gość hola hola wsioki.
prosze pana wpadl pan w jakies dziwne srodowisko wiejskich kobiet!!!!!prosze do stolicy przyjechac, koitki pieknie ubrane, klasyczne płaszczyki proste spodenki koszul e zgrabny obcasik .. co w tym złego jak trzeba tak w robocie wygladac!! ppo robocie ok troche szalenstwa bo młoda jestem, rureczki, motyle swetry, dekoldzik fikusny obcas.. ni e goni e za moda ale uwazam ze dobrze wygladam i zawsze wszyscy sa zachwyceni, malolatki wiadomo... rorki grube dupy adidasy brodne albo te buyt z puchem::) cz tam ze skarpeta:) krotkie kurtki z nerkami i faudami na wierzchu:)ale to malo latki:)przejdzie, ja tam babc ni e widze//