Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana86

Guzek pomiędzy odbytem a wejściem do pochwy...

Polecane posty

Gość zdruzgotana86

guzek jest średniej wielkości i jest bolący...boli przy podcieraniu oraz chodzeniu, siedzeniu itp. wygląda jakby był ropny..próbowałam go wycisnąć ale nie dało rady..pojawił się jakieś dwa tygodnie temu ale po kilku dniach zniknął jednak dziś zauważyłam jego powrót...mam 24 lata i byłam u ginekologa dokładnie kilka dni temu ale wtedy problemu nie było więc już o nim nie wspominałam a następna wizyta za kilka miesięcy... co to może być?? proszę o fachową poradę i pomoc bo już nie wiem gdzie mam się po nią udać, gdyż to troszkę wstydliwy problem... pozdrawiam

Gość rosnie ci penis
na bank :D

Gość e-cinka
rany to nic takiego dlaczego od razu zdruzgotana,posmaruj pare dni mascia ichtiolowa ktora wyciagnie rope na wierzch a w kwestii pojscia do lekarza to uwierz mi dla lekarza wrzod kolo pi**y nie wzmudzi wiekszych emocji :o

Gość zdruzgotana86
trochę poczytałam o tej maści i nie ma ona dobrej opinii więc stosować jej nie będę ;/ boję się co to za guzek może być :(

Gość Ania0235
Hej. A moim zdaniem jest to hemoroid. Zakup sobie proctohemolan. Ale najpierw posmaruj oliwką i delikatnie spróbuj "włożyć" do odbytu. Dziwnie brzmi ale pomaga. Możesz iść do zwykłego lekarza rodzinnego

czasami sie takie guzki pojawiaja. bola jak cholera ale w koncu pekaja!! nie stosowala bym masci ichtiolowej w tym miejscu. ale wybor kazdy ma. poczekaj, jak przyjdzie jego czas :) to go wydusisz:P :) zatykaja sie po prostu pory w skorze i tyle :)