Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxcxc

Hej Dziewczyny/Kobiety...pytanko

Polecane posty

Gość cxcxc
no i doszliśmy do konsensusu:P

no wlasnie...ale ogladalam przez przypadek po latach i bylam naprawde zaskoczona,ze tam jakis sex byl:P pamietam,ze moj brat ma swira na punkcie noza Rambo..potem go od kogos dostal nawet:)

Gość cxcxc
heheh Madziu, to każdy chłopak miał świra na tym punkcie:P pamiętam, że zarąbałem wtedy matce nóż z kompletu stołowego i zaczałem ostrzyć i nosiłem za paskierm, bo też miał piłkę:P heheh jaki to człowiek był młody i głupi a teraz tylko głupi pozostało:)

Gość cxcxc
albo te filmy karate z Bruce'em Lee z Van Dammem, Chuckiem Norrisem:) gówniarze się naoglądali a potem naśladowali w szkole:)

Gość cxcxc
a tak na marginesie wicie czemu Superman nie miał dzieci?;)

Gość cxcxc
bo wcale nie był taki super:P wiem, stare i głupie, ale to tak jak ja:) heheh

Gość cxcxc
tak mi się przypomniało następne - przychodzi baba do lekarza ze smoczkiem w d...e - co Pani jest? - ćwiczę wejście smoka;)

Gość cxcxc
ja jestem chyba z pokolenia X czy jakoś tak bo rocznik 80, a więc już dwadzieścia dziesięć lat na karku;( ;)

Gość cxcxc
wiesz Madziu, czarnobyl i te sprawy i tak już człowiekowi zostało na starość:P heheh;)

Gość cxcxc
no ja dopiero w grudniu;) ot tak byłem ciekawy, mam żone i ona chyba z tych takich mniej potrzebujących jest, a ja też nie stawiam tego tak na pierwszym miejscu:)

eee,z czarnobylu to co najwyzej mozesz miec niedoczynosc tarczycy.ja mam to szczescie,ze corka strazaka,wiec dostalam to w miare szybko,moja kuzynka niestety cora gornika i dostali napojek po dwoch tygodniach,do konca zycia bedzie musiala brac tabsy z jodem.dno:O dodatkowo wkurza mnie,ze przez cholerna rosje musialam mieszkac w takim zanieczyszczeniu,ze juz nigdy zatok nie wylecze.plus-olow niszczy komorki mozgowe...a moglam byc madrzejsza ;(

no,ale to z czasem kazdemu sie chce mniej...my na poczatku w kazdy wieczor,a teraz 2-3 razy w tygodniu,z przewaga dwoch razy..ale jak mi sie nie chce czesciej i jemu tez,to dla statystyk sie zmuszac nie bedziemy:)

Gość cxcxc
pamiętam to takie niedobre było bleee:( no mi chyba na mózg bardziej padło:P heheh. Oj wiesz Madziu górników to w ogóle traktują najgorzej, im to nawet po smierci dają tylko 2-3 dni wolnego i z powrotem pod ziemię;(

Gość cxcxc
a my to od początku jakoś tak średnio raz na 2 tygodnie i wystarczało, nie wiem jacyś inni jesteśmy chybba;) może to też Czarnobyl?;)

jak wam pasuje,to czemu nie:) mi te 2-3 razy idealnie pasuje. mnie dziwia panie,ktore mowia,ze po 8 latach razem nadal codziennie..toz to czlowiek nie ma na nic czasu,bo ciagle sex.no chyba,ze to takie szybkie numerki,inaczej sobie tego nie wyobrazam. ogladalam raz taki program,gdzie wzieli malzenstwo i mieli to robic codziennie...po 8 dniach przerwali doswiadczenie.mieli juz kompletnie dosc:P tyle,ze u nich sex to bylo 2 godziny,porzadnie rozgrzanie itd,a nie hop hop i po sprawie

Gość cxcxc
no jak pisałem już wcześniej żonie tak wystarcza, a ja też aż tak bardzo nie naciskam na częstsze. Z resztą żonie jakoś wystarcza nawet tylko gra wstępna i mówi, że jest zadowolona i usatysfakcjonowana i że dla niej mogło by nie być drugiej części?

oooo..to nie wiem.moze taka jej natura,a moze bierze tabsy i libido spadlo. ja teraz po prawie 4 latach odstawilam hormony i jestem pozytywnie zaskoczona.takiego libido juz dawno nie mialam:)

Gość cxcxc
Nie Madziu nie bierze żadnych tabsów, ot może tak ma:) poza tym nie dziwię się jej bo pracuje w przedszkolu z małymi dziecmi i wraca padnięta, więc nie ma co wymagać:)

Gość cxcxc
a poza tym jej wystarcza tylko masaż piersi i troszkę po łechtaczce podotykac i jest happy:) dalej mogło by nie być dla niej bo jest usatysfakcjonowana jak mówi:)

no dzieci nie nastawiaja zbyt erotycznie:P poznalam ostatnio taka parke-ona 3-4 dni w tygodniu w delegacjach,glownie w norwegii...ogolnie pozerali sie wzrokiem,choc juz sa chyba 3 lata po slubie.nawet jak szla do toalety to musiala go musnac w usta i usciskac.az dziwne to bylo

Gość cxcxc
no to nieźle wygłodniali:) moja żona to nawet lubi tylko ot tak przez ubranie usiąśc na mnie i poocierać się trochę i czasami w ten sposób ma orgazm nawet:) dziwne to, ale prawdziwe:)

to moze ma doswiadczenie z masturbacja poduszka:) moja kumpela cos takiego miala.jej lechtaczka byla bardzo wrazliwa,tylko lekkie ocieranie poduszka ja podrowadzalo

Gość cxcxc
nie, napewno nie:) moja żona jest raczej konserwatywna taka i bardziej wstydliwa:)

Gość cxcxc
no moze teraz już mniej, ale np wstydzi sie bym ja tam na dole oglądał w warunkach "dostatecznej widoczności";) coś takiego jak "lód" to pojęcie nie istnieje narazie, uwielbia tylko jedną pozycję i tyle no i tak jak pisałem wcześniej:)

ona byla dziewica,czy jak? jesli tak,to dziewczyne trzeba rozbudzic,troche po potrwa. to u nas sypialnia wyglada bardziej otwarcie,ale kazda kobieta jest inna. dla mnie jedynie lizanie odytu nie przejdzie-ochyda normalnie:P

Gość cxcxc
tak Madziu, była dziewicą. W ogóle na początku to jej głupio było i czasami do tej pory, kiedy całowałem ja tam na dole, ale spodobało jej się to nawet chociaz czasami jeszcze spyta nieśmiało "czy nie śmierdzi tam":) ale parę razy to wręcz sam mi się przysiadła blisko twarzy;) Tak, z tym odbytem to masz rację:( a sex analny też stosujecie?;)