Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Kasiaa

Jest mi tak strasznie przykro

Polecane posty

Gość wy nie macie nic innego
bo?

Gość Smutna Kasiaa
Jestem 62 letnią dziewicą.

Gość Smutna Kasiaa
Rok temu facet zostawil mnie bez slowa. Strasznie mnie to zabolalo. Obecnie mam kogos, mieszkam z nim,zalezy mi na nim. Dzis rano zobaczylam zdjecie mojego bylego z jedna moja znajoma. Wiedzialam ,ze zostali parą. Ukłuło mnie to jednak,ze obejmuje ja tak jak kiedys mnie,byl z nia na jakiejs uroczystosci rodzinnej jak niegdys ze mna...:( A smutno jest mi dlatego,ze wstyd mi za to,ze zrobilo mi sie przykro po obejrzeniu tego zdjecia. Czuje sie nie w porzadku za te mysli wobec mojego obecnego chlopaka. Wiem,ze on mnie nie zdradza.jest wobec mnie baaardzo fair:(Zalapalam doła. Mial tak ktos?:(

Gość tak i nie martw sie to norma
po takim zostawieniu bez slowa.przejdzie ci a wyrzutow wobec faceta nie miej-tamten cie bardzo zranil jeszcze sie ta rana w tobie jatrzy to nie twoja wina.minie ci a obecnemu nic nie robisz,po prostu masz uczucia.

Gość Smutna Kasiaa
Ja bylam wobec bylego bardzo zimna po tym, co mi zrobil. W pazdzierniku mnie zostawil,w grudniu prosil o wybaczenie i chcial wrocic,ale ja nie chcialam go znac. A teraz, jak zobaczylam go z inna i to z dziewczyna,ktora jest moja znajoma,zrobilo mi sie zal. Nie jego, bo okazal sie dupkiem,ale tego,ze zakochany w tamtej. Glupie to strasznie, bo zachowuję sie jak pies ogrodnika.

Gość Smutna Kasiaa
Pocieszy mnie ktoś?:(

Gość wszyscy kafeteriusze
nikt cie nie pocieszy

Gość Smutna Kasiaa
Dlaczego?:(

Gość Smutna Kasiaa
dammar14 To byl podszyw o tej 62-latce:(

Nie bądź smutna. To normalne. Jak facet Cię tak potraktował to proste że na zawsze zadra Ci zostanie. Z czasem będzie coraz mniejsza. A kiedyś będziesz się z tego śmieć. Przeżyłam to na własnej skórze. Coś w rodzaju: dla mnie to okazał się chamem a inna to potrafi kochać, szanować, traktuje lepiej, prawda?? Tylko sobie nie wkręcaj że jesteś jakaś gorsza. Często kobietki tak robią.. Głowa do góry i żyj teraźniejszością. w końcu Ci to minie całkiem :)

Gość Smutna Kasiaa
Microbounce Dziekuję Ci bardzo:) No wlasnie czuje cos w tym stylu jak napisalas.