Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

jak znalezc kogos majac tylko imie, wiek, ksywe i szkole do ktorej chodzil?

Polecane posty

Idź do szkoły, do której chodził i wypytaj w sekretariacie . Może jakaś łaskawa Ci pomoże.

musialabym jechac ponad 100km:) ten ktos nei jest z moich okolic, a bedzie tu jeszcze tylko ok miesiaca, pozniej przepadnie:O

Gość o4k5n8k1
poszukaj w zakładzie karnym

Zależy Ci bardzo, to się przejedź. Nie sądzę że inaczej mogłabyś Go odszukać. W necie informacji nie znalazłaś, więc fatyguj się osobiście w Jego okolice. :)

no wlasnie ryje po nk, ale moze ktos zna jakies magiczne sposoby, bo ja srednio sie na tym portalu znam:O

no wlasnie nie, bo to podejrzanie bedzie wygladac:classic_cool: (to moj szef:D) i dlatego nei ma mozliwosci popytania sie o niego w jego okolicy:O zostaje nk ew facebuk, ktorego calkiem nie lapie:)

Gość NKAAAA
szukasz szkoly,nastepnie klasy wg rocznika i jak jest zapisany do klasy to sie wyswietli.Albo w zakladce szukaj znajomych wpisujesz dane osobnika i szukaj.No chyba ze ma zastrzezone zeby nie pokazywac go w wyszukiwarce to wtedy przez jego znajomych jak kogos znasz oczywiscie.

tyle coscie napisali juz przerylam i dupa. bardzo mozliwe , ze nie ma nk. szlag by to ..... 😭 :classic_cool: mi to zawsze wiatr w oczy

Pewnie, że nie ma nk. Bo nk to zło, tak jak i inne portale . Szukaj aż znajdziesz. Szkołę do której chodził, osoby z którymi chodził. Może One cóś wiedzą, może powiedzą. A jak nie, to kładź się krzyżem i becz. ; )

aż tak zdesperowana nie jestem. a to akurat typ osoby, ktora mzoe nie miec nk, dupa tam, poiradze sobie w inny sposob, choc planu B mialam nie uruchamiac:D

Gość gwoli wyjasnienia...
pytanie zasadnicze: po co ci to wszystko wiedziec? jestes nim zainteresowana, czy weszysz jakies klamstwo, czy o co chodzi?

nie jestem zianteresowana, od razu uprzedzam, bo kafe znam:) a celu moich poszukiwan znac nie musisz, ale to nic blahego, naprawde:D

Gość fgdfgdgdfgdg
to twoj szef i nawet nazwiska nie znasz???????????? ja pierdziele.

Gość fgdfgdgdfgdg
"a celu moich poszukiwan znac nie musisz, ale to nic blahego" ja pierdziele :D:D:D:D:D jakas smarkula co nawet po polskiemu pisac nie umie:D

jestem wypita od rana i moge belkotac:) sama zauwazylam nielogicznosc, ale pominelam. co mi sie przedstawial to nigdy nie zrozumialam nazwiska, a pytac wprost mi glupio. a jego nazwisk na piecztkach itp nie ma, a dlaczsego tlumaczyc mi sie nie chce, bo bym sie niezle musiala rozpisac:O