Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaaaamamama

dostalam przdzielony lokal socjalny

Polecane posty

Gość mlodaaaamamama

dzis dostalam pismo ze zostal mi przydzielony lokal socjalny i mam takie pytanie 1. ile sie czeka na takie miszkanie jak juz przydzielili? jak np bede 45 na liscie? 2.Mam mozliwosc wyboru mieszkania?

Czeka się dotąd aż wszyscy, którzy są wyżej na liście dostaną mieszkania. Jak szybko dostaną zależy od tego ile jest lokali w Twojej dzielnicy i od tego jak szybko będą umierać ludzie mieszkający w Twojej dzielnicy. Z tego co wiem to zazwyczaj masz możliwość wyboru z kilku, które Ci zaproponują. To jest zazwyczaj tak, że jest lista, powiedzmy 10 lokali. Wszyscy, którzy mają przydział mogą je obejrzeć i jakby złożyć wniosek o te lokale, które im się podobają. Dostaje lokal ta rodzina spośród tych, które się po ten konkretny lokal "zgłosiły", która ma najwięcej tych "punktów".

Gość mlodaaaamamama
ja mialam 5,2 m2 na osobe. Mieszkam z rodzina i dzieckiem. mamy jeden pokoj. w domu nie za wesolo. jednym slowem mialam szczescie bo nie powinno przekraczac 5m2 na osobe.

Gość ja nowa huta hej
penie w jakis barakach dostaniesz ten lokal tam gdzie sami cygany mieszkają .

Gość mlodaaaamamama
bo moze byc tak ze np. w mieszkaniu ktorym teraz mieszkasz na poczatku byl np. jeden pokoj i tak jest wpisane w umowe ale zbiegiem lata mogliscie mieszkanie powiekszyc , ale liczy sie tylko to co jest na umowie. liczy sie ilosc powierzchni mieszkalnej. bo uzytkowa to jest wszystko czyli metraz mieszkania i np piwnicy strychu itp.ale tam mieszkac nie mozesz wiec liczy sie powierzchnia mieszkalna

Gość mlodaaaamamama
wlasnie tego sie boje, ze bede czekac dajmy 3 lata a tu mi dadza mieszkac z cyganami w budynku:(

Gość R33333333333333333
Ty rasistko, nie chcesz mieszkać z Cyganami.

Gość mlodaaaamamama
nie chce bo cygani to zlodzieje!!!!!!!

Gość ja nowa huta hej
moze pobróbuj poszukac mieszkania jak np spoldzielnia robi przetarg ,ja tak kupilam mieszkanie. bylo 4 tys za metr .

Gość 22 lata to faktycznie
i tak powinno byc, lokale sojalne powinny byc gdzies na uboczu. Ci ktorzy skladaja wnioski to by najlepiej chcieli lokale w centrum :D

Gość 9999999999999999
do mlodejmamy: Spierdalaj stąd.

Gość do ja nowa huta hej
twoje myslenie poraza. jakby autorke bylo stac na mieszkanie to by kupila, a nie socjalne chciala ;/

Gość ja nowa huta hej
ale mozna tanio kupic jak spoldzielnia robi przetarg, tak samo jak jest licytacja komornicza tez za grosze sie kupuje. tzreba tylko połazić popytac i poszukac. wiadomo ze za darmo lokal socjalny to dadzą byle co byle gdzie i z byle jakimi sąsiadami.

Gość do ja nowa huta hej
A co wedlug ciebie tanio oznacza ? Dla osoby biednej to nawet 1 tys zl to duzo ;/

Gość ascvsdkpvnslk
ludzie oduczcie się już, że nie żyjemy w socjalizmie, komuny nie ma. jak tak dalej każdy będzie żebrać o mieszkanie. łapy mają to niech na nie zapracują!! normalny człowiek musi pracować na swoje utrzymanie i mieszkanie, no i oczywiscie na podatki żeby można było utrzymać takich nierobów.

Gość ja nowa huta hej
no to niech czeka na socjalne i zobaczy co dostanie ,jak nie bedzie odpowiadalo to zrezygnuje i tyle.

Gość mlodaaaamamama
biorę 200 złotych za godzine seksu, czy są chetni panowie ??

Gość ascvsdkpvnslk
taaak... nikt nie ma na mieszkanie i utrzymanie, ale na internet każdy. zaraz się zaczną tłumaczyć, że piszą od babci cioci wujka

Gość ghjm ala
czeka się 4-6 lat a wybór jest taki jakim w danym momencie dysponują nie licz na luksus

Gość 2222222222222222222kkkkkkkkkkk
Mieszkaj w zimie pod mostem. Życzę ci, żebyś zamarzła.

Gość życzenia dla mlodaaaamamama
życzę ci, żebyś zamarzła w zimie

Gość rynnnnuu
przestancie, czasami naprawde nie ma mozliwosci wziac kredytu! ja np nie mam zdolnosci kredytowej i guzik a na mieszkanie od miasta jestem za bogata.