Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skiathos_island

Wózek TREECO emjot - proszę o opinię!

Polecane posty

Gość skiathos_island

Witam serdecznie, zastanawiam się nad kupnem wózka TREECO emjot. Niestety nie znam nikogo, kto go użytkuje. Jeśli jest ktoś , kto cokolwiek wie na temat tego wózka - bardzo proszę o opinię!

Ja mam ten wózek dla dziecka. Co prawda już w nim nie jeździ, bo przesadziłam do lekkiej spacerówki, ale bylam z niego zadowolona. Gondola jest wielka i młody jeździł w niej do 6-7 mż. Super radził sobie zimą na śniegu, bardzo skrętny, ma spory kosz na zakupy i w porównaniu z innymi wielofunkcyjnymi nie jest aż taki ciężki. Jedyne co bym radziła to szukaj takiego który ma wszystkie koła pompowane, bo w moim te przednie mniejsze były piankowe i bardzo się starły, a tylnie pompowane są nadal ok.

Gość skiathos_island
Bardzo dziękuję za wiadomość. A dlaczego kupujesz nową spacerówkę, jeśli mogę spytać... ta TREECO się nie nadaje?

mieszkam na 2 piętrze bez windy i nie chciało mi się nosić go na górę a do tego moja tęsciowa zajmuje się małym jak jesteśmy w pracy i dla niej było ciężko nosić 10 kg wózka + 10 kg dziecka. Młody ma półtora roku i w tą zimę jak będzie dużo śniegu a sanki nie będą mu odpowiadać to wyciągnę Emjota z piwnicy i będziemy jeździć dalej :)