Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

dziwny brzuch..

Polecane posty

Gość gggtgtttgtgt27
predzej zla dieta, lub nadchodzacy okres..

zamiast oskresu dostalam normalnie w terminie plamienia , znaczy normalnie rano krew , a po poludniu i wieczorami albo plamki brazowe albo nic.. trwalo to 5 dni.. ale wlasnie moze to wlasnie przez stres , bo bole sie tak bardzo ciazy

Gość jjjjmjnh
polecam zrobienie testy na wszelki wypadek, skoro mowisz ze plamilas az przez 5 dni to ciaza raczej wykluczona..predzej zaburzenia hormonalne..

jeden test juz jakies dwa tygodnie temu robilam , wtedy wyszedl negatywny.. dzis kupilam nastepny , jutro zrobie z pierwszego porannego moczu.. jesli wyjdzie negatywny bede czekac na miesiaczke , a jesli pozytywny to udam sie do lekarza

Gość takassobiesmutna
myślę, że nie jesteś w ciąży. A wzdęty brzuch może mieć wiele przyczyn, nie przejmuj się.

zmartwiona jestem w podobnej sytuacji..tyle ,że mój brzuch nie jest wydęty tak bardzo..trochę...i 17 dostałam normalnego krwawienia a już na 2 dzień było mało tego okresu .... skończył mi się po 5 dniach... mam wrażenie ,że teraz mnie trochę boli w podbrzuszu...testu nie robiłam(panikara:P) mi się chyba tak zrobiło przez przeprowadzkę i zmianę trybu życia ..codzień bardzo dużo chodzę..i rano wstaję.

a ja boluw podbrzuchu nie mam wcale.. mam wrazenie , ze boli mnie zoladek , i np jak chce wciagnac brzuch to od razu mi sie odbija.. nie wiem co jest grane ;((

jezeli stresuje Cie to ze jest troszke wiekszy na dole to kazdyz raczej tak ma... a jestes szczupla osoba?

No ale czytałam ze robilas testy tak? w sumie w zdecia i odijanie sa objawem ciazy ale mam wrazenie ze sobie to uroilas.. a zabezpieczalas sie? i w jakis dniach mialas stosunek wgl??plodnych?

tak dwa testy - dwa negatywne , ani cienia kolejnej kleski... zmiana klimatu..tez byla w tym czasie , wiec ciezko powiedziec.. ale mi sie tak samejj z siebie nie odbija.. tylko jak tak mocno wciagne brzuch to wtedy..