Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona1988l

dziwny brzuch..

Polecane posty

Gość kopkop
boze co za idiotki, jedynym wyjasniene na wzdety brzuch to ciaza:O:O Przyczyn moze byc wiele, musisz wsluchac sie w organizm i znalezc dokladne miejsce bolu. Moze to byc zoladek, jelita, watroba. W jelitach moga zbierac sie gazy, ktore je rozdymaja, stad powiekszony brzuch.

No ale wkrecasz sobie te objawy i szukasz ich na sile... to ze Ci sie od czasu do czasu odbije jak wciagniesz brzuch to jest normalna kolej rzeczy!;) A ile w ogole masz lat?

No wlasnie wiec test jest wiarygdny nie jestes w ciazy a twoj brzuch bo sobie to wkrecilas ... wzdecia moga byc spowodowane doslownie wszystkim czemu ma byc to akurat ciaza

Gość kopkop
jesli bol jest powyzej pepka, do tego ci sie odbija, to podejrzewam, ze to jakis problem z jelitami i trawieniem. Jak sie odzywiasz? Moze jesz jakies produkty, ktorych twoj organizm nie trawi?? Wiele ludzie cierpi na zespol jelita wrazliwego, poczytaj o tym.

ale ja nigdy zadnych problemow nie mialam... ostatnio mialam tez bolw okolicach nerek.. co prawda wcale lub batrdzo malo pije , ostatnio jeszcze mniej niz kiedys , moze byc to powodem?

Oj kolki jakiejś dostałaś,ja na Twoim miejscu już dawno poszłabym do lekarza a nie wypytywała się dziewczyn na forum.

ja też mam "taki "problem ,,, już wzdęty brzuch mam jakieś dwa tygodnie, bolą mnie sutki ...okres powinnam dostać w niedzielę, ale "go "nie ma ,,, ale ja bym chciała dzicie ,staram sie już dwa lata!

mnie sutki nie bola , czasem czuje jakies mrowienie , ale chyba sobie to wszystko wymyslam , bo nie chce byc w ciazy i mam jakies urojenia.. zrobilam juz dwa testy , wyszly negatywne , chyba kupie kolejny

no , rozumiem ,,,! wieć zrób "coś" żeby sie dowiedzieć ,, a nie czekasz! tu CI nikt 100% prawdy nie powie ,,, więc mykaj do lekarza!

tyle osób? proszę cię 2 lub 3 ? to są 3 kobiety na 100 bez przesady, jakbyś byłą w ciąży to byś to wiedziała..a Ty sobie coś wmawiasz.Zła dieta i brzuch wydęty...tez tak mam. ja tez miałam okres skąpy ostatnio..miałam schize ale już nie panikuje. Jakby testy były zawodne to by nikt ich nie robił by w ogóle ich nie sprzedawali.nie było by czegos takiego jak test ciążowy.