Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spowiedz

dziecko bez slubu

Polecane posty

Gość spowiedz

witam mam prozbe doradzcie jak sie wyspowiadac .... urodziłam dziecko a nie mam slubu ani nie jesem z ojcem dziecka jutro bede chrzciła dziecko i musze isc do spowidzi jak sie wyspowiadac z tego ze stało sie tak jak sie stało ze bez slubu byłam z facetem??? jak to ujac w słowach moze ktos mi podpowie???

Gość ka-tie
Współżyłam z mężczyzną przed ślubem, mamy dziecko ale nie jesteśmy razem, ja bym to tak powiedziała. Jak trafisz na wyrozumiałego ksiedza to da Ci rozgrzeszenie, a jak nie trafisz na wyrozumiałego to nie dostaniesz rozgrzeszenia, a na pewno nie za 1 razem. Kiedy chrzest dziecka?

Gość ka-tie
Nie przeczytałam że juto chrzest dziecka, nie za późno na spowiedź skoro juto chrzest??

Gość kajanka
i tak jesteś potępiona - ale sobie ułożyłaś życie

Gość spowiedz
jutro chrzest a ksiadz jest nawet spoko jak byłam zamowic chrzest to nawet nic nie mowił ... niestety niektorym zycie układa sie tak a nie inaczej

Gość kajanka
jakbyś się nie ruchała bez ślubu to by ci sie nie ułożyło - tak to jest jak się baba nie szanuje

Gość ka-tie
Jeżeli ksiądz jest w porządku to nie powinnaś bać się spowiedzi i powiedzieć wszystko tak jak czujesz i będzie dobrze. Jeżeli ludzie się kochają to decydują się na współżycie czy zamieszkanie razem.