Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochach

szary płaszczyk - jakie dodatki

Polecane posty

Gość ochach

Kupiłam sobie wczoraj jasno - szary, wełniany płaszczyk z doszytym sztucznym futerkiem do kołnierza, lekko rozszerzany - w kształcie litery A. Sięga mi mniej więcej za pupę ;p Można powiedzieć, że jest w stylu vintage. Z powodu futerkowego kołnierza szalik odpada, ale muszę sobie koniecznie kupić jakąś fajna czapkę i rękawiczki - i stąd pytanie, jaki kolor? Chciałabym ożywić jakoś ten płaszczyk, ale z drugiej strony nie wyglądać infantylnie.

stawiam na fuksję, czerwień lub pastelowy & pudrowy róż - choć ten ostatni w możliwie najintensywniejszym odcieniu ;)

Gość ochach
też myślałam o fuksji.. hmm widziałyście gdzieś fajne fuksjowe czapy? :)

Gość Egri bikaver
w zasadzie do szarego pasuje prawie każdy kolor. przy kupnie czapki musisz zwrócić uwagę, żeby jej kolor pasował do Twojej karnacji i włosów. Np. czerwony nie jest dla każdego, w zimnym różu przy twarzy wiele kobiet wygląda blado, żółtawo. Masz do wyboru mnóstwo możliwości, może żółty, może pomarańcz, może niebieski, albo fiolet... co zechcesz. Też czekoladowy brąz, granat, nawet czarny, choć nie będą raczej ożywiać, ale zestawienie będzie eleganckie.

Gość ochach
Właściwie to czarnych czapek, takich bardziej eleganckich mam masę. Mam brązowo/rudawe włosy (w sensie z przebłyskami), ciepłą, jasną skórę.

Egri bikaver właściwie wyczerpała temat popieram każde słowo. Ja mam rude włosy niesamowicie wyglądają z butelkową zielenią.