Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krowaaa

Jestem toksyczna w związku??!!! zazdrośććććć

Polecane posty

Gość Krowaaa

On zaczął pracować a ja już jestem zła że gada tam z jakąś młodą mężatką która go uczy, podobno jest najmilsza dla nowych pracowników. Nie jestem zazdrosna że mnie zdradzi ale o to ze jak on to powiedzial gdy sie z kims rozmawia szybciej i milej leci czas. A ja w tym czasie samotna w domu. w dodatku mam stan depresyjny juz z jakiś miesiąc.... jestem toksyczna?? Zawsze był teraz tak nagle zniknął. Chciałabym akceptować to ze gada i robi wiele rzeczy z innymi ludźmi ale mnie to zawsze złości chce się mścić... jak się opanować ?? ;/

Jesteś zazdrosna o uwagę, którą Twój partner poświęca innym? Tak, to jest toksyczne. Lepiej porozmawiaj z jakimś psychoterapeutą, bo to się może w chorobliwą zazdrość przerodzić, co zablokuje Wam obojgu drogę do szczęścia...

Gość Krowaaa
no jestem.... on jest lubiany, jest optymistą i jest szczęśliwy a ja na odwrót same kłopoty czuje się gorsza i masakra ......;(

Gość Krowaaa
za rok jak skończę szkołę.........

Gość anikaaaaa
Skoro jak sama powiedziałas nie ejstes zazdrosna o to ze cie zdradzi to jestes zazdrosna o kontakty jego z innymi ludzmi a to znaczy ze go ograniczasz, jesczze troche a bedzie czuł sie osaczony.;/ A TO MOIM ZDANIEM JEST PROBLEM KTÓRY TKWI W TWOJEJ PSYCHICE :(

Gość szkoda mi twojego
chlopak, zreszta i tak w koncu cie zostawi dla jakiejs wyluzowanej dziewczyny:)

Gość Krowaaa
wrednych ludzi nie brakuje na tym świecie :)

Gość 333333333333333444444444444
Tez sie tak czuje.....:( Moj gdy go poznalam nie pracowal (szukal pracy), domator, duzo czasu spedzalismy razem. Teraz ma prace, obraca sie wsrod duzej ilosci ludzi, jakies spotkania po pracy, pelen energii a ja? Powinnam sie cieszyc ze sie rozwija, ze mu sie udalo a ja jestem zazdrosna:( I tak jak ty mam ochote sie mscic .Nie robie tego ale czuje taka zlosc:( I tak jak ty nie obawiam sie fizycznej zdrady z jego strony ale juz sam fakt ze mu sie z kims milo rozmawia i spedza z tym kims czas codzienie, ze pracuje z atrakcyjnymi inteligentnymi kobietami :(

Gość Krowaaa
jak stać się samodzielną .......jego już nie ma ciągle przy mnie jestem sama. moje przyjaciolki tez mają mnie gdzies jedna się zakochala i nawet już pocieszyć nie chce a drugiej to calkiem sie we łbie poprzerwacało szkoda gadać... Teraz ja z tych moich " najblizszych" jestem najbardziej nieszęśliwa co robic ;(

Gość Krowaaa
fajnie... że jest ktoś kto ma ten sam problem... tylko jak sobie mamy z tym poradzić?? kiedys to ja się obracałam w towarzystwie chłopacy się mną interesowali a teraz nie bo jestem zajęta ;/ ...

Gość monika942
Krowaaa Ile on ma lat?

Gość monika942
333333333333333444444444444 Ile on ma lat?

Gość Krowaaa
19 :) jestesmy ze soba 3 lata :) kiedys nie bylo tej zazdrosci....

Gość Krowaaa
wchodzimy teraz w nowy rozdział bardziej te " dorosłe życie" trudny jest dla mnie ten przełom...