Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozgoryczony syn...

Pasierb matki przelał czare goryczy....

Polecane posty

Gość Rozgoryczony syn...

Nie no, to sie w głowie nie mieści! Moja matka ma kochanka, no i świetnie, saa jej mówiłem zeby se znalazła chłopa, ale ludzie! Ten jej narzeczony ma syna, ten syn jest 3 lata młodszy odemnie, i ja teraz musze dzielić z nim pokój!!! a on cały dzień, całą noc, na okrągło gra w jakieś durne metiny. ja juz spie, a on srutututu!!! w te durne gry. ostatnio przyszedl do mnie kolega, oczywiscie rozmawialismy na "prywatne" tematy. ale co go to obchodzi siedzial dalej i srutututu! Mówiłem mu zeby poszedł wyciągnąć pranie z pralki, powiedział że za 5 minut, kolega juz poszedl a on dalej srututu w swoje durne gry. Kiedys mu wylaczylem komputer, to sie pobeczal i znowu wlaczyl. No paranoja... Ja z nim nie wytrzymam!

Gość Rozgoryczony syn...
To nie jest śmieszne, to jest paranoja. Zgadnijcie co on robi tuz po obudzeniu sie? Włącza komputer i wlacza swoje durne strzalki i lata "Srtatatata" i jeszcze jakies dzwieki z siebie wydaje. A pierwsze co robi jak przychodzi ze szkoly? wygania mnie od komputera bo mowi ze musi zrobic zadanie domowe, a co robi? wlacza metina!

Gość Rozgoryczony syn...
miało być "stzelanki" a nie "strzałki"

Gość dwerwrwrere
a czyj jest ten komp? twoj czy jego? pwoiedz cos mamie. jak ty sie wogole zgodziłes z obcym kolesiem pokoj dzileic. niech rodzice inaczej zrobia i rodziela. ile macie pokoi w mieszkaniu? pewnie sobie zrobili starzy sypialnie by sie pieprzyc. zbuntuj sie dziwie sie ze sie zgodziłes.

Gość a moze by tak
a nie ma opcji, żebyście mieli osobne pokoje? Moze warto z mamuśką porozmawiać na ten temat...

Gość Rozgoryczony syn...
2 pokoje mamy tylko. Komputer niech se weźmie, ja już niedługo ide po laptopa.

Gość Rozgoryczony syn...
Aktualnie jest u swojej babki, ale w kazdej chwili moze przyjdz, wiec jak nagle znikne to znaczy ze on juz gra w swoje bzdety.

Gość Rozgoryczony syn...
Powiem matce ze ja dluzej z nim w pokoju nie bede, powiem zeby sama jeden dzien z nim spedzila, to zobaczymy jaka bedzie miala mine...

Gość przemytnik
to oni sie do was wprowadzili tak bez konsultacji z tobą, fajną masz mamuśke:D

Gość Rozgoryczony syn...
A ten jego pożal się Boże ojciec to też... Stary dziad, prawie 40 lat a sie zachowuje dziecinniej niz ja. I też w metina gra...

Gość Rozgoryczony syn...
Ja wiem, bo to sie w glowie nie miesci, ale taka prawda. Dzięki Bogu ja jestem w domu to on nie gra.

Gość Młoda Niemra
Dosyp mu trutke na szczury do jedzenia.