Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magada

zrobiłam to w knajpie...:/

Polecane posty

Gość Magada

Wczoraj miałam wymarzone upragnione spotkanie z chłopakiem ktory od dawna strasznie mi się podoba, zaprosił mnie wreszcie na piwko, aż nie mogłam w to uwierzyć... z początku byłam trochę spięta, ale szybko przełamaliśmy pierwsze lody, piwko jeszcze w tym pomogło i naprawde wieczór upływał nam super... ciekawe dyskusje, rozmowy, żarty... spojrzenia, i coraz bardziej wyczuwalna chemia między nami, czas leciał tak szybko, było super... w pewnym momencie po jakichs 3 piwkach zrobiłam sie już bardzo wyluzowana, przestałam mieć opory w mówieniu, i gestach... doszło do pocałunku, było jak we snie, całowalismy sie cały czas, rozmawialismy a ja piłam kolejne piwka potem poszlismy do innej knajpki i tam po 1 drinku już totalnie mi (nam) pusciło, mielismy zaciszny stolik wiec całowalismy sie coraz namietniej, zaczelismy sie dotykac.. całkowicie straciłam kontrole nad własnym zachowaniem, byłam wstawiona, podekscytowana... w pewnym momencie sama (!!!) rozpięłam mu spodnie i zaczęłam go piescic... najpierw ręką, a potem... ustami nie wiem co mi odbiło, niigdy nie zrobiłam czegos podobnego, nigdy... dziś nie mogę spojrzec na siebie, cały czas ryczę, brzydzę sie sobą, wiem, że pewnie straciłam u niego szanse całkowicie bo wyszłam na łatwą i puszczalska i pewnie taka jestem skoro zrobiłam cos takiego jest mi źle, chcialabym cofnac czas o te kilka godzin i kilka piw... niedobrze mi na myśl o tym co zrobiłam... może ktoś pogada ze mna na GG 1116533 najlepiej po 19.00

Gość werererew
trzeba bylo nie pic. KOBIETA PIJANA DUPA SPREDANA. dLATEGO JA JUZ przestalam pic alkohol.

Gość 0/10...
a podawanie czyichs nr w takim kontekscie jest wykroczeniem 🖐️

Gość co się szczypiesz
Ja zrobiłam podobny numer w pociągu, jednak bez alkoholu i oralu :) Chłopaka znałam jakieś pół godziny. Opowiem o tym wnukom! :D

Gość no właśnie, była tu już taka,
która zrobiła facetowi obciąg na pierwszej randce i nie była to wcale prowokacja. Temat ciągnął się przez długie miesiące.

Gość a jaaa...
bym tak chciala- i w restauracji, i w pociagu, sek w tym, ze nie mam czasu na randki... wole szybko, konkretnie i bez zobowiazan:D pozdrawiam, nie ma sie czym prezjmowac:)

Gość a najbardziej podoba mi się
jak takie bzdury wypisują niedowartościwani chłopcy, którzy jaja mają jeszcze nieowłosione. Ale myśli już mają włochate.Dzieci do przedszkola.

Gość niby tak
Kilka miesięcy temu był tu identyczny topik. Myśle, że tym razem to nowatorska reklama prostytutki, numer gg służy do kontaktu z potencjalnymi klientami

Gość nusia alusia
jestescie jak CSI