Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcia_K

pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość pearline
pierwszy i podstawowy to ból piersi, takie pieczenie, ckliwość. Powiększenie się żyłek na piersiach i brak okresu. Mdłości dopiero od jakiegoś 8 tygodnia miałam.

Gość hej hej hejjj wrozko
oj tyle tych tematow bylo :( poszukaj ja nie mialam zadnych objawow tylko czulam sie jak na @ dzis 7 tydzien i objawow dokuczliwych nie mam pozdro.

Gość łoppatka
Moje pierwsze objawy nie róznily sie niczym od objawów przed miesiączką, no moze tylko cycki były troche inne - nie takie nadęte jak zwykle, a bardziej bolące, ale to trudno odróżnic. Więc jedynym miarodajnym objawem był brak okresu. Dopiero gdzieś w 6-7 tygodniu zaczęło mnie mulić i zaczęłam sie robic senna

Gość Mama jednego bobasa
Nie ma wczesnych objawów. Są tylko nakręcajace się bez sensu baby :P

Gość łoppatka
zgadzam sie - nie ma sie co nakręcać

Gość Mama jednego bobasa
Moj pierwszy objaw to byl brak @. Kolejny w ok 7/8 tyg - jak mnie zemdliło od zapachu smażonych kotletów.

Gość zosia9999
a mozna miec normalny okres bedac w ciazy?

nie wiem z wlasnego doswiadczenia, ale mojej koleżanki mama miała okres przez 3 miesiące ciąży. lekarze też potwierdzają, że można jeszcze krwawić

Gość pearline
można można. Mam koleżankę która się zorientowała w 5 miesiacu!!!

Gość a swistak siedzi
i zawija w te sreberka jasna , nakrecaj sie dalej autorko 🖐️ od 2 miesiecy sie starasz toz to poczatek , a nakrecasz sie ...

Gość łoppatka
No własnie - każdy objawi bierze pod uwagę, a na dobrą sprawę brzuch sie moze zrobic większy od zjedzenia kapusty czy cebuli, cycki mogą boleć, bo przed okresem, sikac sie moze chcieć, bo sie duzo wypiło, a sennym można byc, bo się w nocy źle spało. Dlatego nie ma po co wydziwiac i sie nakręcac, tylko poczekac, jak okres sie bedzie spóxniał, to zrobic test, a jak wyjdzie pozytywny, to się prawdopodonie udało. Jest naukowo udowodnione, że jak ktos wyczekuje symptomów, to one jak najbardziej mogą sie pojawic, tylko nic wtedy nie oznaczają