Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt delikatna

Problemy w łóżku

Polecane posty

Gość zbyt delikatna

Mam pewien "problem". Gdy kocham sie z partnerem to wszystko mnie boli. TZN dotyka mnie np w udo-boli, dotyka piersi-boli,dotyka pupe-boli. Boli lub mam takie nieprzyjemne uczucie. Oboje nas to juz denerwuje bo ja musze zaciskac zeby a on uwazac bo inaczej sycze z bolu i psuje sie atmosfera. Drugi problem jest taki ze bardzo rzadko udaje mu sie we mnie wejsc od tylu, mimo ze bardzo to lubimy. Ktos ma jakies rady??

Gość Jplanta Kieczka
albo to jest stres albo masz jakieś problemy natury fizycznej (budowa ciała, miednicy, macicy...), długo uprawiasz z nim seks?

Gość Jplanta Kieczka
ale ten ból ciała (uda, piersi) to taki ból skóry? to jest dziwne dopiero, jakaś naswrażliwość na dotyk?

Gość monika942
zbyt delikatna Ile on ma lat?

Gość zbyt delikatna
kochamy sie od okolo roku. ten bol to wlasnie taki bol-niebol. bardziej takie nieprzyjemne uczucie. i tylko gdy dotyka, reszta jest ok(tzn gdy wchodzi itd). mam tak od pewnego czasu ale bardzo nam to przeszkadza :( ja lubie jak mnie piesci ale trudno sie "wczuc" jak co kilka sekund sycze lub odrzucam jego rece

Gość zbyt delikatna
ja mam 22 a on 25. i wie jak mnie rozbudzic, poprostu od kilku miesiecy mam takie cos:(

Gość Miśka Tryśka
słuchaj jak dla mnie to powinnaś udać się do lekarza, taka nadwrażliwość na dotyk jest często objawem róznych schorzeń

ja mam za to gilgotki...mowy nie ma zeby przejechal reka po moim boku:P z reguly problem jest maly,ale raz na 15 razy mam takie gilgotki,ze w ogole nie da sie mnie dotknac...nie wiem czemu. moje piersi sa niedotykalskie.on o tym wie.po prostu bola ZAWSZE,czasem moze je pogladzic,w czasie owulacji nawet mocniej dotknac,ale generalnie w ogole ich nie dotyka,bo zaraz zrzucam jego dlon.od boku gilgocze,na gorze boli.taka natura.juz sie przyzwyczail,ze na moje cycki moze tylko popatrzec:P

Gość zbyt delikatna
ale ja jestem zdrowa. badam sie regularnie, ginekolog tak samo i nie wykryli u mnie nic. a ostatnie badania robilam 2 tygodnie temu. sama juz nie wiem co to moze byc. moze moje cialo samo "jakos" odrzuca jego dotyk, tak podswiadomie??

czasem mam tak,ze caluje moj brzuch,a ja trzymam rece po bokach zeby mu zaznaczyc granice calowania,zeby nie robil mi gilgotek po bokach,wyglada to komicznie,ale na razie nie narzeka:P

Gość zbyt delikatna
łaskotki to ja mam swoją drogą...jak dotyka mnie tak mocniej to jest ok, tylko gdy tak delikatnie to odczuwam dyskomfort...