Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks po 2 tygodniach

seks po 2 tygodniach

Polecane posty

Czy to wcześnie?

Gość trarara
Bardzo wcześnie ale jeżeli mu Ufasz to zrób to... Ja Ogulnie też mam chłopaka i jestem z nim dwa tygodnie i on też mi to proponował ... I Też nie wiem co mam zrobić.

No ja to już zrobiłam. On mi nawet nie proponował, sama chciałam. Tylko teraz się zastanawiam, czy nie pomyślał, że jestem łatwa.

Znaliśmy sie ok pół roku, ale tylko takie cześc, co słychac. Po 2 tygodniach randkowania, że tak powiem. przy czym randki były z częstotliwościa 3 razy na tydzien, czyli 6-ta randka.

Gość trarara
Powiem Ci że zrobiłaś błąd ... Bo On teraz może sobie myśleć że zaliczył Cie bo jesteś łatwa . Mogłaś poczekać troszke . Dlatego ja czekam, Mimo że spotykałam sie z nim rok ponad a jesteśmy ze Sobą od dwóch tygodni i sie kochamy ja tego nie zrobie z nim... Na Tym poziomie... Chyba nie wiem...

Gość werererew
To przychodzi z wiekiem.Jak jestes starsy inacej patrzy sie na sprawy seksu.Nie ma sensu cekac miesiacami na seks.

Gość allassdd
ja poszłam na trzeci dzień, pod wpływem chwili...na drugi dzień żałowałam, a dziś 4 lata po ślubie z nim :)

ja z moim mężem przespałam się po 2 tyg znajomości w tym widzieliśmy sie 3 razy ale dużo dzwoniliśmy i sms i nikt nikomu niczego nie wypomniał jesteśmy dporosli to czemu nie można

Gość trarara
Czyli mówicie ze jak ja go kocham a on Mnie to jesteśmy na takim etapie że możemy sie już kochać.?

no jakbym miała np 20 lat, to bym nie zrobiła tego po 2 tygodniach. No ale mam 25, on też.

Gość ona nie on
ja też zrobiłam to z moim kochanym po dwóch tygodniach i nie żałuję! nadal jesteśmy razem i bardzo się kochamy:)

trarara jak już ktos napisła, to przychodzi z wiekiem. Jażeli właśnie ma ok 20 lat, to można czekac. No a jeżeli 25, to można chyba szybciej. No ale zawsze lepiej poczekac, niż potem żałowac.

Gość wielkie mi rzeczy
zrobilas to na co mialas ochote, w końcu jestes wolnym człowiekiem. nie widze powodu zeby sie przed czyms powstrzymywac tylko z powodu ' co sobie ktos pomysli?' ja sie przespałam z moim aktualnie juz męzem na pierwszej randce i przynajmniej od razu wiedzialam ze do siebie pasujemy:)pozdrawiam

Gość trarara
No to chyba dobrze zrobiłaś.. Ale ja nie wiem czy powinnam...

Gość wielkie mi rzeczy
trarara jak niewiesz to nie rób tego. chodzi mi o to zeby sie nie powstrzymywac jak sie tego chce

Mi sie chciało i to bardzo. Jakos chciałam sie powstrzymac, ale trudno było.

Gość a loda tez mu robiłaś
w łóżku po dwóch tygodniaczy czy klasycznie było, ty na nim , on w tobie ?

Gość ja po miesiącu
spotykania juz na etapie randek poszłam z nim do łożka i nie żaluje :) znałam go rok i spotykaliśmy sie poł roku jako znajomi a potem samo wyszło...:) dzis jestem juz po ślubie i w 6 miesiącu ciązy :)

No loda nie robiłam. On we mnie, troche ja na nim, troche on na mnie.

Gość nie zapomne jednej historii...
to norma, jestcie dorosli, nie ma sie co obciachowac, dorosli ludzie nie czekaja na sex miesiacami i nie laza miesaicami "za raczke "

Gość a loda tez mu robiłaś
to fajnie, myślałam, że od razu na taki żywioł poszłaś... ja ze swoim zaszalałam po 9 miesiącach, jest starszy o 5 lat mój facet:) w tej chwili jesteśmy razem już 4 lata

Gość erdrdc
dorosli ludzie nie czekaja na sex miesiacami a co robia dorosli? 1, 2 spotkanie i jazda?

Gość wielkie mi rzeczy
tylko jedno jeszcze od siebie dodam - ZABEZPIECZENIE!!! o ile uwazam ze sexu nie trzeba planowac i mozna isc na żywioł jeżeli czujemy ze mamy na to ochote , o tyle ciąża to juz zupełnie inna sprawa pozdrawiam

no bez przesady, że jedno, czy drugie spotkanie no ale miesiąc wystarczy, a nie pół roku.

Gość julia na dachu
dorosłość nie ma nic do tego prawda jest taka, że w ten sposób nie dałaś szansy na zbudowanie więzi wg. psychologów dobrze jest wstrzymać się kilka miesięcy by zbudować wieź opartą na czymś innym niż seks nie jest to kwestia tego czy dobrze zrobiłaś - bo jesli chciałas po prostu miło spedzić czas to tak dobrze zrobiłas, a jesli zależało Ci by on te chwilę zapamietał na długo i uznał za wyjątkową to źle wszak to co przychodzi z trudem jest bardziej doceniane teraz w jego głowie mogą pojawić się watpliwości czy z każdym tak robisz

Gość heh :)
Moim zdaniem jestes łatwa.jak dziwka.jezeli bys byla pożądna poczekalabys i On przynajmniej pół roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szmata !

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje zdjęcia i kontakt: http://www.seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Wolę wirtualny seks,korzystam z http://sextelefon.ovh bo jest tanio i dyskretnie, fajne laski, napalone i robia wszysco co zapragnę