Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sethi

cropp - wymiana lub zwrot towaru

Polecane posty

Witam. Wczoraj kupilam pewien ciuch w cropp'ie. Po powrocie do domu nie jestem juz do niego tak przekonana. Czy moge wymienic na inny towar, ale w sklepie w innym miescie? Mam paragon i ciuch ma metki papierowe.

Gość qdfQEF
w tym samym sklepie musisz wymienic ..bo oni maja na kasie nabity towar i musza sie potem rozliczyc

Gość stehi
Czy jest ktos kto wymienial towar w sklepie cropp w innym miescie niz kupil?

generalnie nie mają obowiązku przyjmować, jeśli towar nie jest uszkodzony. To tylko dobra wola sprzedawcy, więc musisz się dowiedzieć. A co do innego miasta to różnie bywa. Często mimo korporacji i jednej nazwy sklep rozlicza się oddzielenie

Gość gość
bylem w sklepie w KUTNIE W CROOP z zaloga ktos powinien zrobic pozadek przeciez macie napewno jakies wymogi i standardy , dziewczyny w sklepie czyli chodzi mi o zaloge poubierane jakby szly na ulice cialem handlowac jedna pani ubrana byla w bardzo obcisla sukienke ledwo za tylek i na taborecie polki wycierala , druga pani w spodenkach tak krotkich ze pold*pki miala na wierzchu ukladala ciuchy na palecie - ROBILO SIE MI JAKO KLIENTOWI NIEDOBRZE.Rozumiem ze pracodawca chce miec ladny personel ale moze jakies wymogi co do ubioru powinniscie wprowadzic ,ja przychodze na zakupy do was z moja 14 -letnia corka i nie chcialbym aby moje dziecko patrzylo na takie rzeczy.mam nadzieje ze ktos z tej firmy odczyta ten post i zrobi cos z tym bo mozecie stracic wielu klientow pozdrawiam

Gość gość
Ale brednie opowiadacie. Masz 30 dni na oddanie towaru, z oryginalnie przypiętymi metkami i z paragonem w KAŻDYM salonie Cropp w Polsce. Nikt z tego powodu nie robi problemu, każdego dnia jest kilka takich zwrotów/wymian. Pozdrawiam.

Gość gość
A jeśli założyłem kurte i przy ściąganiu rozwalił się zamek?? Da się coś z tym zrobić??

Gość gość
Dziś kupiłam spodnie narciarskie w Croopie i chciałam je dopasować do kurtki, która znajdowała się w sąsiednim sklepie House. Niestety, okazało się, że oba ciuchy nie bardzo pasowały. Poszłam więc zwrócić spodnie. Okazało się, że nie mogę zwrócić towaru, a jedynie wymienić go na kartę upominkową. Fakt, moja wina, że wcześniej nie zapytałam o warunki zwrotu, wydawało mi się jednak oczywiste, że nieużywane spodnie, jeśli mam paragon, zostaną przyjęte. Uważam, że to zwykłe oszustwo, naciągactwo! Kartę podaruję z okazji urodzin najblizszemu dzieciakowi w rodzinie i więcej NIE WCHODZĘ DO CROOPU.

Gość gość
Nie musisz wymieniać w tym samym sklepie. Ja kupiłam bluzę i koszulkę w Złotych Tarasach, wymieniałam w Galerii Mokotów, przed świętami.

Gość gość
Na stronie croppa jest informacja że na zwrot towaru ma się 365 dni.