Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhe

Gazy, ból brzucha po lewej stronie.

Polecane posty

Gość ehhhe

Od jakiś kilku godzin boli mnie lewa strona brzucha. Dokładnie to tak pod żebrami obok pępka(jakieś 3cm).. Mam gazy, co chwilę po prostu puszczam bąki.I szczerze powiedziawszy to nie mogę się wypróżnić. Poprostu jakby to powiedzieć... nie mam czym. Tabletki brałam i nic nie pomaga... co to moze byc

Gość hahahahahahahahaha hahahaha!
ja kiedyś w przypływie swojej głupoty zrobiłam sobie taki napój: pepsi twist big milk zmieszałam to, wypiłam, i miałam sraczkę przez 2 dni. polecam o ile masz wolny weekend ;)

Gość ehhhe
a czy to pomoże? bo ten brzuch boli jak cholera :(((

Gość step dog
nagazowana jestes stad ten ból... musisz to wypuścić, innej rady nie ma...

no na mnie podziałało i czułam się dużo lżejsza :D ja wypiłam tego mniej więcej ilość mieszczącą się w kuflu od piwa.

Gość DoDoDo
espumisany itp powinny pomóc - szybciej sie wybączysz i będzie spokój

Gość ehhhe
Dziękuje bardzo. Ide jux do sklepu kupic jakieś leki :)

właśnie po espumissanie się nie pryka :) mówię CI, kup pepsi i big milka. co ci szkodzi? :)

Gość nmb,m
wez espumisan, ja dodatkowo biore kropelki na kolki niemowlece, jestem w ciazy i taka kolka lapie mnie po wypiciu byle czego.. z dokladnie takimi samymi objawami..

Gość mennkaka
Ja też takie coś mam bardzo często,dodatkowo okazało się że mam zapalenie błony śluzowej żołądka. I czekam do grudnia na gastroskopie. Nie mogę też się wypróżniać.Prawie codziennie boli mnie brzuch,mam wzdęcia,boli mnie żołądek. Poprostu jestem ciągle chora.

Gość Jejsee
Ból brzucha z lewej strony ostatnio mi nieźle doskwierał...;/ bałam się, że to trzustka, ale na szczęście po 2 dniach przeszło i raczej nie było to nic poważnego. Tak czy inaczej czytałam dobry tekst o takim bólu i niekiedy jest to przyczyna poważnej dolegliwości, poczytacie https://adamed.expert/klucie-i-bol-w-lewym-boku-jakie-sa-mozliwe-przyczyny-bolu-brzucha-z-lewej-strony/