Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline25*

z iloma spałyscie facetami

Polecane posty

Gość Caroline25*

ja mam 23 lata i spałam z 8. to duzo czy malo ? pytam z ciekawosci, w tym 2 razy bylam w 2letnich zwiazkach

Gość porownaj czy duzo czy malo
mam 30 lat i spalam z 1

Gość gggtgtttgtgt27
srednio, ani malo, ani duzo.. ja do 22 roku zycia spalam z 13, 13 jest moim mezem, nie uwazam zeby to bylo bbbaaaardzo duzo,

Gość tez sie wypowiemx
20 lat - 6sciu

Gość ja mam 23 lata i okolo
30 mialam. Obecnie jestem zareczona wiec licze na to ze liczba sie nie powiekszy

Gość czekaj tat121
ja pierdzielę, dzięki wam domy publiczne nie zarabiają ta co miała 13 - brzydziłbym się tobą

Gość o zesz ty,
kurva jakie dziwki... ta 20 lat i 6 22 lata i 13 27 lat i 9 ja pierdole jak pomysle ze mialbym sie zwiazac z kobieta w ktorej jest tyle zarazy i tyle kutasow gylo fuu

Gość czekaj tat121
osz kurwa 30!!!??? ja pierdole ten twoj narzeczony musi dużo gipsu kupić biedny chłopak, będzie posmiewiskiem, ńarzeczona cichodajka dorobiłaś sie chociaż, czy też tak w ramach litości dla bezdomnych i dziwimy sie ze 21 wiek i syfilis wraca!!!

Gość ja mam 23 lata i okolo
:D bylam prostytutka i nic ci do tego z iloma spalam:P

Gość o zesz ty,
teraz nie wiadomo na kogo sie tafi najlepiej na kutasa zalozyc 10 kondomow :O hiv,hsv,syf, i kilkanascie innych chorob

Gość 9999999999999991111111
i niby faceci to dziwkarze i lekkoduchy smieszne po prostu

Gość o zesz ty,
a kto tak mowi ? kobiety !!! odwracaja kota ogonem a same daja dupy byle komu. pokazesz mercedesa? daje dupy powiesz ze ja kochasz? daje dupy jak bezmyslne zwierze

Gość zwykla....kobieta33
miedzy 16-19...moze z 40...;potem okolo 20jescze....mysle ze w sumie nie przekroczylam 50,a mam 33l,odkad jestem w stalym zwiazku tj prawie 7 lat to moze z 8 go zdradzilam...ale nie pamietam,nie licze tego,za duzy odstep czasu

Gość Caroline25*
Jaśminowa, ziejesz takich jadem, chłodem, ze jest mi Ciebie zal. Nie umiesz czerpac przyjemnosci z sexu. Zapytałam bo bylam ciekawa, chyba nie ma szczerzego miejsca jak forum internetowe. Co ma wspólnego pojscie do lozka, jesli tego chcecie, z szanowaniem sie ??? niektore laski mysla, ze miec kilku to znaczy, sypiac z kazdym, kto chce, mam na mysli puszczac sie....sredniowecze

Gość mila1990
20l i z 3 spalam

ja mam od 4 lat jednego faceta, jest moim jedynym i pierwszym, nie mowie ze ostatnim bo zycie płata figle, ale przynajmniej jest to seks z miłości a nie oooo tak po prostu !

Gość o zesz ty,
jestem przerażony :O

Gość a czym? faceci jeszcze gorsi

ciekawe autorko czy twojemu przyszłemu mężowi będzie do śmiechu jak mu powiesz o swoim doświadczeniu:) dla mnie seks to intymność, nie oddałabym sie komuś bez miłości.. kazdy ma inne podejscie do tego... rob jak uwazasz twoje zycie

Gość o zesz ty,
zalezy jacy faceci. Jakbym sie dowiedzial ze moja dziewczyna ma 20 lat i juz oddala kilku to albo bym pomyslal ze jest niezrownowazona emocjonalnie albo sie nie szanuje i idzie do lozka krotkiej znajomosci