Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caroline25*

z iloma spałyscie facetami

Polecane posty

Gość bum tra la la la
22 lata-2( z jednym jestem jak dotad)

Gość zwykla....kobieta33
do caroline 25.....bo tak naprawde jesli kobieta jest wolna,i przeliczysz sobie np 10lat pomiedzy 20-a 30 r.zycia to ilosc partnerow moze wydawac sie duza,a tak naprawde to tak rozklada sie czasowo,ze w sumie raz na dluuugi czas sobie pozwoli na sex...nie z kazdego sexu wychodzi zwiazek na cale zycie,i co?to znaczy ze juz nie wolno z nikim probowac?bo inaczej na STOS???

Gość teraz to tak ...
to sie nazywa terasz ładnie.. ''rozwiazlosc seksualna'' ... zalosne.

Gość ja mam 21lat i spalam z 4 plus
1 chlopak z ktorym mialam petting etc bez seksu

Kiedyś znałem dajkę, jak ją chcica naszła to dawała każdemu kto chciał. To było silniejsze od niej. Nie lubiłem jej i ona mnie też ale jak ją naszło to ciągła mnie z knajpy do auta żebym ją przeleciał. W końcu jakiś nieszczęśnik zalał jej formę :)

Gość ja mam 24 i z 2 spałam
no i ten drugi nie długo będzie moim mężem, jesteśmy ze sobą 6 lat. Dziewczyny szanujcie się!!! rekord chcecie jakiś pobić czy co? 30 facetów??? Miałyście więcej chujów w piździe niż drzew w lesie :D i później takie się dziwią ze facet nie szanuje... żal.

Gość kasia warszawa
18-43:-) i jeszcze na tym nie kończe, jak jest okazja to czemu nie:-)

Gość dużo nie dużo
Do 25 lat 18-tu, a przez 24 lata tylko ślubny.

Gość teraz to tak ...
warszawa stolicą dziwkarstwa ! tam to akurat nie trudno wyrwac dupe na kase kazda leci

Gość loca loca loga
Chyba z tych porządniejszych jestem. Mam 26 lat i sypiam z drugim, nie żałuje że nie mam dwu cyfrowej liczby partnerów

Gość masakraa
szczena mi9 opadła jak to czytałam, burdelem to zajezdza na dodatek darmowym

Gość fajna laska :)
No to ja Wam napisze, ze mam tu swoj staly nick ale nie podam bo ale by dopiero bylo. Mam 25 lat i seks uprawialam z +/- 400 facetami. :D Sorry ale kobiety to dziwki. Niestety ale wiekszosc z nas tylko robi z siebie takie niewinne aniolki. Ale to po twarzy juz widac i po zachowaniu. W wieku 20 lat juz mialam na koncie jakichs 100-u. Imprezki, wyjazdy, prawie codziennie inny typ na seks.

Gość fajna laska :)
Dodam tylko, ze badania na obecnosc Hiv i innych swinstw robilam i nic nie mialam, jestem zdrowa jak ryba. Zadnych kobiecych dolegliwosci tez. Usuniete ciaze 2 i jedna poroniona.

Gość loca loca loga
Do fajnej laski, jak widać NIE WSZYSTKIE KOBIETY TO DZIWKI, ale ty nią jesteś. Więc przestań pierdolić że tylko robią z siebie aniołki,bo uwierz mi że istntieją inteligętne i mądre, dobrze wychowane kobiety które nie myślą tylko cipą tak jak ty!

Gość ola67
20 lat - z 3... i wcale nie żaluje, robie co mi sie podoba ,to tylko seks!

"Dodam tylko, ze badania na obecnosc Hiv i innych swinstw robilam i nic nie mialam, jestem zdrowa jak ryba." Tylko mózg nie daje rady... Ale kogo obchodzi w jakiej formie jest mózg zdziry...

Wiesz, ja tez jestem inteligentna i wyksztalcona. To, jakich sformulowan uzywam na forum czy jakim jezykiem tutaj wszystko opisuje to nie swiadczy, ze nie jestem obyta. Co z tego, ze mialam tylu facetow w lozku? Nie napisalam, ze wszystkie takie sa, ale to prawda, ze wiekszosc Waszych dziewczyn, nawet nie wiecie jak Was w ch0ja wala. :D Moja kolezanka lat 16 oszukala swojego chlopaka, ze jest jej pierwszym. W ogole faceci to jakies cioty teraz sa i wierze we wszystko co sie im powie.

Skoro jesteś taka inteligenta, to powinnaś znać odpowiedź. Niby jakim cudem miałoby zaboleć takie stwierdzenie, skoro jesteś w pełni świadoma swojej obecnej postawy i bardzo z niej zadowolona.

Gość werererew
26 lat.4 w tym z 3 bzlam w zwiazku.1 seks bez zobowiazan.

Gość ola67
ja mam zamiar zawsze utrzymywać wersje, że miałam 2 :) chociaż bym miała 10 to i tak powiem facetowi że miałam 2 :P

Gość loca loca loga
Owszem nie można ci zarzucić żeś nie wykształcona i nie obyta w końcu każdy jeden k.. poszerza twój horyzont o conajmniej 2 cm ;) To że ty jesteś kurwą i wywodzisz się z jakiejś totalnej patologi nie znaczy że wszystkie takie są pamiętaj o tym, że piszesz wyłącznie o swoim otoczeniu zdzirko

Gość nusia alusia
ja spalam z 2 i mam 22 lata, uwazam ze jestem normalna

Gość haja
mam 23 lata i jeszcze z nikim nie spałam, nie potrafie przespać sie z kimś kogo nie kocham i z kim nie jestem związana , dla mnie seks bez uczucia nie istnieje, ale to ja , jak ktoś jest wolny i lubi sex to prosze bardzo, indywidualna sprawa każdego:)

a brutalna prawda jest taka że nawet jak przespałyśmy się z milionem facetów to NIKT się o tym nie dowie :D a facetowi się powie jakis bajer i uwierzy :D ja tam nigdy nie mówię ilu miałam. raz chyba tylko z ciekawości na reakcję dowaliłam że facet jest 3 czy 4. naprawdę był 7 :p

"Nie umiesz czerpac przyjemnosci z sexu. Co ma wspólnego pojscie do lozka, jesli tego chcecie, z szanowaniem sie ???" :) no ma:(

Gość lekka zenada
panie wychodza z blednego zalozenia, ze facetow to obchodzi :D. Jedynie jakies miekkie pipki, reszta chce tylko zaruchac, co ich interesi ilu wczesniej wkladalo