Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosssy

Jakiej kobiecie żaden mężćzyzna się nie oprze?

Polecane posty

Gość rosssy

Jaka powinna być? Jak wyglądać?

Gość przemytnik
z cipą na wierzchu! :P

Gość łatwej łatwej
:D

Gość kranówkowy dziad
Powinna być troszkę niedostępna, ale uprzejma i sympatyczna. Powinna mieć w sobie dużo kultury i delikatności. Mówić z dużą pewnością siebie i uśmiechać się. Ja zawsze zwracam uwagę na kobiety, które mówiąc cześć uśmiechają się i patrzą w oczy:) Tak jakoś:D Lubię w kobietach trochę pewności siebie i zadziorności, ale w taki uroczy sposób. Wygląd jest drugorzędny. n]Najlepiej żeby była troszkę bardziej kobieca:D ja lubię kiedy kobieta jest trochę pączuś:D Włosy najlepiej z loczkami, albo upięte. Jeśłi chodzi o ubiór to faceci przepadają za umiarkowaną elegancją, buty na średnim obcasie i kobiece dodatki. Nie ma nic gorszego niż kobieta w tenisówkach z wielką torbą na ramieniu.

Gość e tam,
każdemu się podoba co innego, nie ma kobiety, która powalałaby na kolana absolutnie wszystkich facetów

Gość rosssy
Dziękuję za odpowiedzi. :) Kranówkowy- fajnie, że się trochę rozpisałeś. :) Blondyn- piękna, tzn. jaka? jaki jest Twój ideał?

Gość kranówkowy dziad
Proszę Cię bardzo;D napiszę krótsza wersję Wygląd: Katie Melua Niech umie gotować jak moja mama:D Uśmiech: jak Grażyna Torbicka Głos: jak Danuta Stenka:D