Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patinka26

Sprzedam baby-comp

Polecane posty

Wiecej informacji na www.baby-comp.pl urzadzenie zakupione w UK na 5 lat gwarancj uzywane 2 msce -pozniej zaszlam w ciaze jesli ktos zainteresowany prosze o kontakt na nr gg 401177

Gość nie myslisz zeby sobie go
zostawić ?

Gość a za ile bys chciala sprzedac?

pytałam ,bo moze się tez przydać do antykoncepcji Wiem ,ze to nie moja sprawa , ale masz malutkie dzieci , szczególnie trzecie , a piszesz ze nie masz partnera , musi ci byc chyba cięzko

Gość pytankowaaa
imie fajne :) odpisałam tutaj a nie w tamtym temacie co zrobiłam :P jak to nie masz partnera? przeciez mam paro miesieczna corke i ogolem 3 dzieci....

partnera przeroslo wszystko mial dosc placzu obowiazkow i uciekl a czy jest ciezko jest i to bardzo teraz pomaga 10 letnia corka :)

Gość patinko kochana
co sie stalo? nie chce byc wscibska ale dlaczego zostalas sama z dziecmi? pytam bo wirtualnie Cie polubilam i od dawna czytam Twoje wpisy na forum. zapadlas mi w pamiec szczegolnie w okresie kiedy bylas w ciazy z Olivka :)

trzymaj się , jestes dzielną kobietą Pozdrawiam

urzadzenie baby-comp jest polecane dla par starajacych sie o dziecko :) oraz ktorzy planuja konkretna płeć

a wracając do baby-comp , jest godny polecenia? Czy czesto daje błedny wynik ?

acha , bo tych urzadzen sa trzy rodzaje , a który najlepszy do antykoncepcji ?

uzywalam go nie spelna 2 msce wiec nie z wlasnego doswiadczenia nie powiem zbyt duzo.na dziale natykoncepcja jest specjalny temat o tych urzadzeniach jesli chcesz to go tu wkleje :)?

nie przeczytałam wpisu wyzej , juz wiem pearly

polecilabym lady-comp jesli planujesz miec wogole dzieci mozna dorobic pozniej u dystrybutora na baby comp.jesli tylko antykoncepcja to polecam pearly :)

Gość o holerka ale
ale jestem zacofana nawet nie wiedziałam że cos takiego istnieje.....

Patinka tez czytałam Twoje wpisy nt lady comp itp, kurcze w szoku jestem, że się rozstałaś z nim

Patinko a czy wszystkie 3 córki miałaś z nim czy z kimś innym? jak facet moze zostawić takiego maleńkiego okruszka i pójsc w cholerę:( bardzo mi przykro, trzymaj się 🌻

Gość o holerka ale
sorry ze to powiem ale co skurwysyn!!!!!!

Laure mam z 1 szym mezem po 3 latach znajomosci sie roztsalismy gdy tylko sie pojawilo dziecko rozstalismy byl mamisynkiem i dluga historia nie na forum publiczne :) wybaczcie laura nawet go nie pamieta a z obecnym mielismy 4 ke tylko 2ke stracilam. Zawsze marzylam miec 3 ke dzieci meza szczesliwa rodzine cieply dom ale nie udalo sie ale zrobie wszystko by zapewnic dzieciom wszystko co najlepsze :)

patinko jejku straciłaś dwoje dzieci?:( tzn ciąże poroniłaś czy co się stalo???:( czyli ten drugi facet też był twoim mężem...i co zostawił cię z dwójką swoich malutkich dzieci, po tym co razem przeszliście...matko święta co to za świnia:O masz 26 lat czy tak młodziutko wyglądasz?

niebawem walnie mi 29 :P swoja kariere na kafe rozpoczelam w wieku 26 lat jedno urodzilam w 22tygodniu ciazy odeszly mi wody bardzo dlugi porod i Kubus sie udusil a 2 gie ciaza pozamaciczna wycieto mi prawy jajnik ale przezylam :)

Gość czy w anglii
wystepuje pod tą samą nazwą baby comp?