Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a-sex

Aseksualizm

Polecane posty

Gość a-sex

jakiś czas temu dojrzałam w przekonaniu, że jestem osobą aseksualną. Tyle, ze to nie takie proste. Bo większość osób wokół, najbardziej boli, że to ci bliscy, twierdzi ze coś ze mną nie ta. W ich przekonaniu jestem osobą nieszczęśliwa itp. jak im wytłumaczyć, ze mi jest dobrze jak jest i żeby w tej kwestii zostawili mnie w spokoju. Bo oni tego nie rozumieją.

Gość aseksualizm
to nie choroba ale spojzmy prawdzie w oczy. zaden facet nei bedzie chcial dziewczyny ktora nie chce sexu albo bedzie to robila raz na kilka miesiecy z obowiazku. taka prawda. ja bym poszedl do lekarza gdybym taki byl.

Gość eee tam.
Również chyba jestem aseksualna i zgodzę się z Tobą "aseksualizm", również jestem tego zdania. Z tym, że jakoś się tym nie przejmuję... Jestem osobą, która nie tylko nie odczuwa potrzeb seksualnych, ale równeiż nie czuję potrzeby aby miec partnera. Nie wydaje mi się on do niczego potrzebny... Autorko, wcale przeciez nie musisz rozmawiać na ten temat z innymi. Ja np. tego nie robię, choć kilka razy mi się zdarzyło o tym powiedzieć i zauważyłam, że chyba nikt mi nie uwierzył :D

Gość wpierdalacz
moze zgrywaj singielke, twierdz, ze to Twoj osobisty wybor, ze nie chcesz miec partnera albo po prostu ucinaj dyskusje na ten temat ps. zazdroszcze

Gość a czy kobieta zaakceptuje
aseksualnego faceta(o ile taki sie znajdzie?)??

Gość wpierdalacz
aseksualny nie rowna sie impotent, z tego co wiem moglby odbebnic swoj obowiazek i po klopocie niektore kobiety maja bardzo male potrzeby podobno......

Gość chłopak pod 30
ja również aseksualny, przy czym poziom testosteronu w normie