Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;l;/kl

jestem zalamana:/

Polecane posty

Gość ;l;/kl

Zdalam prawo jazdy i odebralam go jakis miesiac temu ale teraz to jest zupelnie inna jazda niz z instruktorem:( nie jezdze jeszcze sama tylko caly czas z bratem bo mi nie pozowalaja niestety:( a denerwuja mnie glupie komentarzy mojego brata;/ Ogolnie jezdze dobrze ale na miescie z nim to jest tragedia, on sie po mnie drze jakbym nie wiadomo co robila, ja sie wsciekam i jade jakbym wogole nic nie umiala:( Jestem zalamana poprostu.....wiem ze nigdy nie dostane auta zebym mogla uczyc sie samodzielnie, taka mam rodzinke;/ szlak mnie trafi!!!!!!!

Gość kura jego mać
'szlag' a nie 'szlak'. Piszesz tak samo jak jeździsz.

Gość ;l;/kl
pisze tak poniewaz jestem dzis strasznie zdenerwowana!!!!! to jak mi nie dadza auta to jak ja sie mam nauczyc? Po chuja mi wogole na to prawko dawali. Umiem jezdzic ale wkorwiaja mnie glupie odzywki brata i wtedy sie stresuje...nikt nie jezdzi odrazu perfekt

Gość ;l;/kl
samochodem taty tylko ze jezdze z bratem bo taty nie ma narazie. Tak udowodnic tylko ze nie mam sie okazji porzadnie nauczyc jak kazdy sie po mnie drze

Gość hfirfhilwer
Oj nie gadajcie że trzeba na coś zasłużyć i innych pierdół! W ten sam dzień w którym odebrałam swoje prawko wsiadłam do samochodu i pojechałam. Nikt mi nie robił żadnych problemów i nie musiałąm jeździć z przyzwoitką - w końcu jakoś przeszłam kurs i zdałam prawko. Gdybym tragicznie jeździła to nikt by mi tego prawka nie dał. Nie jeździłam perfekcyjnie bo czasami samochód mi po prostu gasł. Skoro jej tak nie ufają, nie zasłużyła na samodzielną jazdę samochodem to pieniądze poszły na zmarnowanie! Po co ona robiła kurs skoro nie może jeździć? Chyba tylko po to aby jebięta rodzinka mogła się pochwalić jacy oni bogaci i że zasponsorowali prawko :O

Gość ;l;/kl
chyba tylko po to zeby ich wozic;/ ja caly czas jak potrzebuje to musze zapierdalac na autobus, zimno nie zimno ale musze bo przeciez dopiero co odebralam prawko;/;/;/

Gość ;l;/kl
ja nie mowie ze dobrze jezdze bo poprostu nie mam okazji sie nauczyc ale skoro zdalam to chyba cos potrafie