Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_malutka

wygladam jak dziecko:(

Polecane posty

Gość smutna_malutka

Mam wielki problem. W sumie nie oczekuję chyba porady bo na to nie ma rady. Chodzi o to, że mam 24 lata. Mam 152 cm wzrostu, kiedys sie ludziłam ze urosnę, no ale nie urosłam. Przy tym mam dziecięcą twarz i ludzie dają mi 14-15 lat. Jestem wszędzie traktowana niepoważnie, na imprezach (wiadomo ze nie imprezuje z 15latkami tylko rowiesnikami), w urzędach, na ulicy, w sklepach. Rzadko zdarza się, żeby ktoś do mnie powiedział na "pani". Nie mam chłopaka, startują do mnie gimnazjaliści;/ Kilka razy od nowo poznanej osoby na jakiejś imprezie czy spotkaniu towarzyskim usłyszałam zarzut, że zachowuje się za poważnie jak na swój młody wiek. A ja już nie mam siły ani ochoty kolejny raz komuś tłumaczyć, że nastolatką od dawna nie jestem;/ zwłaszcza facetom;/ Mężczyźni w moim wieku na mnie nawet nie patrzą, i w sumie się nie dziwię im, 14- i 15latki to nie ich grupa docelowa przecież. Ubieram się kobieco, lubię taki styl. Obcasy, spodnice, kolczyki, makijaż, fryzury, sukienki itp. Oczywiście nie mogę też z tym przesadzić bo wygladam komicznie, jak przebrana, ostrzejsze wersje odpadają. Czasem mnie to dobija psychicznie, bardzo.

Gość rdsred
daj zdjecie, bo nie wierze, ze wygladasz na 15stke. To ze ktos jest niski nie znaczy, ze ma mloda twarz:O

nie martw się, za parę lat się Tobą zainteresują. A Twoje rówieśniczki będą dla nich jak stare baby.

Gość eirhf
Ja jestem dla odmiany osobą wysoką ale nadal o bardzo 'dziewczęcych' rysach twarzy i już przyzwyczaiłam się że w wieku 25 lat gdy kupuję alkohol to mnie proszą o dowód i nie raz robię mi jakieś uwagi typu 'smarkuli nachlać się zachciało...". Nie jest problemem wzrost a Twoje rysy twarzy. Mam koleżankę, nie wiem może ma z 150 cm wzrostu , ma 22 lata a wszyscy ją biorą za jakąś 30-tkę.

Gość kajtka
Smutna malutka : wspolczuje Ci;/ mam kolezanke ktora jest w takiej samej sytuacji i tez jej nikt nie chce. Mezczyzni wola kobiety, nie dzieci.

Gość lhjiji
e w wieku 25 lat gdy kupuję alkohol to mnie proszą o dowód i taaaa, 13letnie dzieci kupuja bez problemu alkohol, ale ty masz z tym problemy:D:D

Gość kajtka
master111: no i co z tego ze jest sliczna? Jest moze i sliczna ale sama. Samotne sliczne dziecko. Wole byc nie sliczna i nie sama.

Gość norwegian
No to masz przerąbane

Gość normalna kobieta
No to lipa. Pewnie ci tak już zostanie i umrzesz jako stara bezdzietna panna.Nie zazdroszczę.

Gość lojomoka85
ja mam podobnie. mam 25 lat a wyglądam na 16:O mam mały nosek, duze usta, delikatne rysy twarzy to na prawdę może uprzykrzyć życie ale faceta mam

Gość Magda Wrocław
mnie pytali kiedy miałam 30 lat!!!! to nie chodzi o wzrost, tylko o twarz, rysy, może też fryzurę oraz styl bycia, pewnie jesteś miła i łagodna ;) jest dużo małych ludzi, którzy wyglądają normalnie i dojrzale