Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fruwający ornitolog

Hasło wyborcze PO: "Ja pierd...ę, nie wiem"!

Polecane posty

Gość fruwający ornitolog

Poniedziałkowa notka w "Polska The Times" o sytuacji sprzed paru dni w Jaworznie: "W codziennej debacie prowadzonej w lokalnej telewizji spotkało się dwóch kandydatów na radnych. Podczas odpowiedzi na pierwsze pytanie ("Co jako radny zamierza pan zrobić dla naszego miasta?") kandydat z listy Platformy Obywatelskiej, Dawid Chełmecki, mówił o powstawaniu boisk. Podczas swojej wypowiedzi zaczął jednak gubić wątek, po czy przerwał, rozłożył się w fotelu i powiedział "Ja pierd..., nie wiem". Po chwili zapytał czy nagranie można powtórzyć. Usłyszał wówczas, że program leci na żywo. Nastała chwila ciszy..." Uważam, że pan Chełmecki powinien stać się symbolem Platformy i zostać awansowany na najwyższe stanowiska partyjne. Szczerze bowiem i lapidarnie streścił program i praktykę tej partii. Chełmecki na rzecznika sztabu wyborczego PO i rządu Donalda Tuska!

Gość fruwający ornitolog
Szczerzę zęby na myśl, że tym razem to nie mi się trafił obciach publiczny :D

Gość FAJNE TO
I bez tego błyskotliwego powiedzenia p. Chełmecki wyglądał na wyjątkowo nierozgarniętego. "Młodzi wykształceni"... i ograniczeni umysłowo wśród członków i zwolenników PO?