Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kookmmmm

dobił mnie

Polecane posty

Gość kookmmmm

od tygodnia nie jesteśmy razem nie mogę żyć nie wiem co się ze mną dzieje wieczorami upijam się by nie myśleć płaczę patrzę w telefon nie mogę inaczej... dzisiaj go widziałam szedł z dziewczyną za ręke zadowoleni uśmiechnięci nie widzieli mnie nawet z ładną dziewczyną nogi mi się ugieły dosłownie aż mi się słabo zrobiło myślałam że spadnę na środku od razu mnie trzęsło łzy mi leciały i goniłam do domu jak opętana rzuciłam się na łóżko i wyłam minęło kilka godzin a ja mam dość nie wiem ciągle myśle to mnie dobiło chodzę bez sensu zaraz będę pewnie pić i wyć żeby chodź na chwile stracić świadomość nie nawidzę się budzić rano nie chce wstawać nie chce żyć to dopiero tydzien a ze mną jest coraz gorzej

Gość bozemasakra
znam ten ból jest okropny to uczucie nic sie nie chce i pijesz zeby zapomniec

Gość bozemasakra
klaudia jak by to takie proste było

ojej....to smutne co Cie spotkalo dzisiaj :-( ale spojrz na to z innej strony....wiem ze teraz jest ci ciezko ale bedzie lepiej, musisz o nim zapomniec- czas leczy rany. Nie byl Cibie wart skoro tak szybko sobie znalazl pocieszycielke

Gość takie tam...
Czas leczy rany zobaczysz..

Gość kookmmmm
.................

po tygodniu znalazl laske wiec nie byl wart? To autorka nie byla warta! Ksiezniczki, wszystkie macie sie za idealy, w glowie sie poprzewracalo, myslicie, ze facet cale zycie bedzie zalowal, ze was olal i wroci po tygodniu na kolanach blagajac o przebaczenie. Haha, chcialybyscie! Nie wchodzi sie dwa razy w ten sam zwiazek- skoro byl powod do zerwania, to nie ma co ratowac. Autorko, badz realistka, pogodz sie z bledami ktore popelnilas, i na przyszosc mysl. Aha, i nie pij, alkohol powoduje, ze rozdzierasz rany, za duzo myslisz a na dodatek bedziesz robila, mowila i pisala rzeczy, ktore bedziesz zalowac. Drogie Panie- dorosnijcie!

Gość jdajdkasdj
jaka menda z tego chłopaka... nie do wiary :o zajmij się pracą, spożytkuj negatywną energię na coś pożytecznego. w końcu przejdzie, dasz radę!

Gość faceci są fajni ale nie można
traktować ich zbyt poważnie i najlepiej zawsze mieć drugiego w rezerwie

Gość zenon_marki_zenon
Pff tam, to działa w dwie strony, więc nie skupiajmy się na jednej płci. A na miejscu autorki 1. posta - no cóż, wyjścia są dwa - albo zabiegasz o jego względy albo olewasz. Myślisz że masz szanse to działaj, nie masz - to odpuść. Ja kilka razy już się zbłaźniłem gdy myślałem, że mam a było inaczej. Nie ma sensu tracić czasu na takich gości/laski. Nawiązuj nowe znajomości - może wydaje Ci się to teraz trudne, ale klin klinem to najlepsze rozwiązanie. Coś o tym wiem - miejmy godność.