Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TaCoSięZabujałaWD

Czy mogę mu napisać coś takiego?

Polecane posty

Gość TaCoSięZabujałaWD
A sama czy sam nie mówiłae/łeś?

Gość noiccoooooooo
nie wiem, nie zajmowalam sie chlopakami w tym wieku az tak. Pierwszy POWAZNY zwiazek mialam w wieku 17 lat a i tak byla to pomylka mojego zycia, wiec nie napalaj sie tak na tego chlopaka, bo bedzie ich jeszcze wielu, uwierz, mi tak mama zawsze mowila i nigdy nie wierzylam, zawsze ten ktory mi sie podobal z ktorym bylam byl wedlug mnie tym jedynym, z wiekiem zmienisz zdanie, poglady... wszystko przyjdzie z czasem, a chlopaka sobie odpusc, na nich swiat sie nie konczy, ciesz sie zyciem poki jestes mloda, ja 2 lata zmarnowalam przez idiote...

Gość TaCoSięZabujałaWD
Dzięki teraz gadasz jak moja matka le i tak dzięki ,wiesz wydaje mi się ze to moja pierwsza no może druga miłość ale pierwszy raz ja aż tak silnie odczuwam.

Gość noiccoooooooo
ja swojej mamy tez nie sluchalam ale teraz wiem, ze miala racje, wiem jak ciezko jest sluchac takich rad, tez kiedys mialam tyle lat co Ty, zreszta niewiele jestem starsza wiec latwo mi jest zrozumiec. Tyle ze zbyt duzo przeszlam przez chlopaka... Uwazaj komu oddajesz serce... bo mozesz cierpiec. Tylko tyle powiem..

Gość TaCoSięZabujałaWD
No wiem już coś o tym a z reszta daleko nie muszę szukać moja kumpela dzisiaj przyszła do szkoły pocięta obydwie ręce całe w krechach i to przez kogo...

Gość noiccoooooooo
Nie warto ! Nie za facetow ! Naprawde....

Gość TaCoSięZabujałaWD
Też jej to mówiłam z resztą nie byłam sama pozostałe dwie koleżanki,jej mama no ten chłopak o którym pisałam On po pierwszej silnej miłości ma poryte do dziś całe ręce tzn to było ok rok temu coś takiego.Aż żal patrzeć a oni to nie wyjątki u nas w szkole to...