Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona w randkachh

CO NA PIERWSZĄ RANDKE!! POMOCY!! facet mnie pyta na co mam ochotę!!

Polecane posty

chcialalm mu powiedziec ' na ciebie ' ale to byłoby glupie ;p nie wiem , kino? chociaż mi to nie pasuje no bo jak sie poznac w kinie;/ wolalabym na dworzu ale zimno, co myslicie o spacerze na pierwszą randke?? spokoj, cisza, z dala od ludzi??

Gość kaffe jesieniąaa
tak spacer...zbieranie lisci rozmowa.. no i prozaicznie kawa. Bo kino itp to sobie nie pogadacie.

Gość sidijajej
pyta cie na co masz ochote? powiedz mu - mezczyzna proponuje, kobieta wybiera :) czyzby sam nie grzeszyl kreatywnoscia? ;)

no może nie jest kreatywny, albo chce zrobić to co ja chcę, ja bym chciała spacer po plazy w cieplym kraju w sumie :D a jak bedzie zimno to spacer też jest ok? powiem Wam ze chcialabym uniknąć kawy , wstydze sie takich miejsc, poza tym tam są ludzie ;/

"na dworzu" hah... :D Jakaś kawiarnia. ;) Miło przecież posiedzieć sobie w ciepłej kawiarence popijając kawkę czy gorącą czekoladę i opowiadać o sobie, kiedy za oknami mróz. :) Klimat jest!

Gość rwnbwr3
hahahahaha "poza tym tam sa ludzie" =>> rozbawil mnie ten tekst hahaha

Gość izulekskk
jak ja wybieralam sie na pierwsza randke (z facetem z ktorym i tak nic nie wyszlo:-D) to wybralismy sie do knajpki, ale tam byla zajebista atmosfera. calkiem pusto, super cieple miejsce, swiece, nie za ciemno ani nie za jasno tak akurat.. i muzyczka taka spokojna. pogadalismy godzinke, odwiozl mnie. na drugim spotkaniu spacerowalismy sobie po parku, tez fajnie.

Gość wybierz duże urzędy
spacer a później kawa z rumem na rozgrzanie :) czego się wstydzisz?

nie znam takich miejsc, wstydze sie , nie umiem sie zachować między ludzmi :( moze jak go blizej poznam to bede chciała, ale na początek chciałabym sie nie krępować miejscem

może zaproszę go do domu?

Gość doskonale Cię rozumiem z tym
wstydem, mam podobnie, kto tego nie przezywa to się śmieje, bo nie rozumie. Trzymaj się:)

Gość wybierz duże urzędy
nie ma się czego wstydzić facet zawsze przodem, chyba że też niedoświadczony, to z kurtuazji kobietę wypchnie na przody :) jeśli to zwykła kawiarenka to miejsca zajmujecie sami ktoś wam przynosi kartę zamawiacie kończycie prosicie o rachunek wrzucacie pieniążki na talerzyk, w książeczkę czy inne puzderko czekacie na resztę albo nie :) jeśli chcecie zostawić napiwek a płacicie np 100 zł, to mówicie od jakiej kwoty mają wydać i wychodzicie koniec :)